nazad na vrh

Vučić ubuduće na pitanja o “Krušiku” odgovara isključivo na kineskom jeziku

BEOGRAD, 24. decembar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će ubuduće na sva pitanja o slučaju “Krušik” odgovarati na  kineskom jeziku, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Predsednik se na ovaj korak odlučio zato što je na srpskom jeziku rekao sve što je imao o ovoj aferi, ali novinari ne prestaju da mu postavljaju pitanja o tome, pa je prinuđen da počne da koristi neki drugi jezik na kojem  će moći da kaže neke nove stvari.

– Predsednik se, da budemo iskreni, malo i naljutio i više puta mu je došlo da upita novinare “Je l’ vi razumete srpski?”, ali je onda jednostavno odlučio da proba sa nekim drugim jezikom u nadi da će ga razumeti. Tako će ubuduće na pitanje  novinara o poseti Branka Stefanovića italijanskoj fabrici “Bereta” predsednik odgovarati sa “那是犯罪嗎?”. Takođe, na pitanje da li  smatra da je u redu to što ga je ministar policije Nebojša Stefanović lagao o angažmanu svog oca u kompaniji GIM, Vučić će reći 您對此感到擔心,但您不問他ĐILAS的錢從何而來。 他有620億歐元。, naveli su iz predsednikovog kabineta za Njuz.

Kako nezvanično saznajemo, predsednik je već počeo da priprema i niz  jezika na kojima  će odgovarati na sve buduće afere, a do sada je naučio osnove islandskog jezika, kao i pundžabi, zulu, igbo i gudžarati.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ја би’ најволео да га чујем на шиптарском. Ако може.

  2. Ne razumem zbog čega je nekome stalo da zna na toliko puno jezika da kaže ,,pa šta”, kad je na srpskom već i vrapce naučio da to znaju !?

  3. Јел то хоћете да забраните да извозимо пилеће ногице на кинеско тржиште, јел то желите? Човек се потрудио и снимио рекламу, и то на течном минџуријском, немојте то да му кварите бре :(

  4. …Izgleda ,da ce i Ivica Dacic,uskoro savladati kineski jezik..?! .Kazu:… sakupljao je neke pare,opet u koferce…!!

  5. AV je šiptarski kopilan

  6. AV će odgovarati na kineskim mukama.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix