njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. dec. 2019

Vučić ubuduće na pitanja o “Krušiku” odgovara isključivo na kineskom jeziku

BEOGRAD, 24. decembar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će ubuduće na sva pitanja o slučaju “Krušik” odgovarati na  kineskom jeziku, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Predsednik se na ovaj korak odlučio zato što je na srpskom jeziku rekao sve što je imao o ovoj aferi, ali novinari ne prestaju da mu postavljaju pitanja o tome, pa je prinuđen da počne da koristi neki drugi jezik na kojem  će moći da kaže neke nove stvari.

– Predsednik se, da budemo iskreni, malo i naljutio i više puta mu je došlo da upita novinare “Je l’ vi razumete srpski?”, ali je onda jednostavno odlučio da proba sa nekim drugim jezikom u nadi da će ga razumeti. Tako će ubuduće na pitanje  novinara o poseti Branka Stefanovića italijanskoj fabrici “Bereta” predsednik odgovarati sa “那是犯罪嗎?”. Takođe, na pitanje da li  smatra da je u redu to što ga je ministar policije Nebojša Stefanović lagao o angažmanu svog oca u kompaniji GIM, Vučić će reći 您對此感到擔心,但您不問他ĐILAS的錢從何而來。 他有620億歐元。, naveli su iz predsednikovog kabineta za Njuz.

Kako nezvanično saznajemo, predsednik je već počeo da priprema i niz  jezika na kojima  će odgovarati na sve buduće afere, a do sada je naučio osnove islandskog jezika, kao i pundžabi, zulu, igbo i gudžarati.

Nenad Milosavljević

 1. Радојица kaže:

  Ја би’ најволео да га чујем на шиптарском. Ако може.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Ne razumem zbog čega je nekome stalo da zna na toliko puno jezika da kaže ,,pa šta”, kad je na srpskom već i vrapce naučio da to znaju !?

 3. Баш Рђа kaže:

  Јел то хоћете да забраните да извозимо пилеће ногице на кинеско тржиште, јел то желите? Човек се потрудио и снимио рекламу, и то на течном минџуријском, немојте то да му кварите бре :(

 4. voya montoya kaže:

  …Izgleda ,da ce i Ivica Dacic,uskoro savladati kineski jezik..?! .Kazu:… sakupljao je neke pare,opet u koferce…!!

 5. Gebo kaže:

  AV je šiptarski kopilan

 6. Vladimir Nikolic kaže:

  AV će odgovarati na kineskim mukama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *