nazad na vrh

Vučić upisao Visoku školu za fudbalske trenere

BEOGRAD, 13. novembar 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je novinare da je jutros upisao Visoku školu za fudbalske trenere, saznaje Njuz.

Vučić je tom prilikom istakao da je postao student po treći put i da će dati sve od sebe da ostvari dečačke snove svih građana koji već dve decenije maštaju o učešću naših fudbalera na Evropskom prvenstvu.

– Moja velika želja je da građani Srbije navijaju za našu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu 2024. godine, ali da bi se to ostvarilo moram da upišem školu za trenere. Nisam spavao cele noći da bih spremio prijemni, ali neću zbog toga da kukam kao što bi neki radili, položio sam ga kao prvi na rang listi i malopre sam dobio indeks, zbog čega sam izuzetno ponosan – izjavio je on.

Vučić je rekao da će zbog novih obaveza morati malo da zapostavi ispite za košarkaškog trenera.

– Moj dečački san jeste bio da postanem košarkaški trener, ali su mi snovi građana Srbije na prvom mestu i zbog toga ću se posvetiti polaganju ispita za fudbalskog trenera. Na Visokoj školi za košarkaške trenere mi je pristojno išlo, položio sam tri kolokvijuma, ali ću sve to morati privremeno da ostavim po strani kako bismo se konačno plasirali na Evropsko prenstvo – objasnio je on.

Predsedik je dodao kako se nada da ćemo dobro početi kvalifikacije za Svetsko prvenstvo jer ne može da obeća da će diplomirati do marta 2021. godine.

– Alo loše krenemo u tim kvalifikacijama moraću dobro da zagrejem stolicu i diplomiram ranije nego što sam planirao – kazao je.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ma dok želi da upiše školu za nešto, pa se onda tim bavi – to je OK. Mene brine što se meša u puno stvari, za koje nikakve škole nema!

  2. “Вашингтонски Споразум” (Трамп – вучић), тачка 10: Док не постане пуноправна чланица европске уније, Србија се обавезује да неће ометати друге репрезентације да се пласирају на Европско првенство.

  3. I fudbaleri , i navijaci srbski , kao i trener svih gradjana Svrbije…Mars u karantin !! A tamo , mirno i dostojanstveno, pratimo novonasranu situaciju…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix