Vučić se ranije požalio nemačkoj kancelarki Angeli Merkel da ne može da spava i da jede
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

17. apr. 2018

Vučić viđen kako noću u Berlinu obilazi hamburgerdžinice koje ne rade

BERLIN, 17. april 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić viđen je kako oko dva sata iza ponoći u Berlinu obilazi zatvorene hamburgerdžinice i kioske sa brzom hranom gledajući šta imaju u ponudi.

Tragom ove informacije kontaktirali smo predsednika koji nam je potvrdio priču.

– Ja sam običan čovek koji se probudi u dva, pola tri noću i šeta po Berlinu… Obilazim ćevabžinice, zatvorene, da vidim šta ću da kupim i pojedem kad mi se bude vratio apetit – objasnio je predsednik za Njuz.

On je ranije izjavio da se požalio nemačkoj kancelarki Angeli Merkel da ne može da spava i da jede zbog prevelike odgovornosti koju nosi na svojim plećima.

– Probudio sam se usred noći obliven znojem. Sanjao sam da jedem biftek u trenucima dok se rešava sudbina Kosova. Više nisam mogao da zaspim, pa sam izašao da prošetam, pa me je put doveo do zatvorenih radnji brze hrane.  Znam da će se jednog dana sve ovo završiti, da ćemo rešiti pitanje Kosova i znam da će mi se tada vratiti želja za jelom. Već sam rešio šta ću da pojedem: prvo deset ćevapa na kajmaku, pa onda jedno rolovano pileće belo u slaninici sa kupusom, senfom i tucanom, pa tri-četiri uštipka, čisto da malo presečem, a onda za kraj belu vešalicu i pomfrit sa dosta kečapa i majoneza – naveo je Vučić i zaključio je da će za dezert uzeti nešto klasično, najverovatnije palačinku sa nutelom i plazmom.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Albanci jedu suđuk, a ne svinjetinu?

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Prvo je obilazio mesta koja rade, onda je otvarao mesta koja su počinjala da rade, pa messta koja samo što nisu počela da rade, e sad mu je samo ostalo da se pojavljuje na mestima koja su zatvorena. Život je sklopio krug!

 3. Баш Рђа kaže:

  вучић, вулин, шешељ, дачић, палма…пропадоше људи од нејела, јел видиш ти бре шта политика и брига за Србију направи од човека. Него алек, губитак апетита, несаница…да није савест, црни ти? Неће ти бити лако…

 4. Marinko Buzdić kaže:

  Srećom pa čevabdžinice otvaraju na vreme, a ne kao ministarka Zorana koja deset godina samo najavljuje

 5. ZoinMihailo kaže:

  Vođa je izmislio novu vrstu dijete.
  Noću obilazi HAMBURGERDŽINICE koje ne rade.
  HAMBURGERDŽINICE koje ne rade su odlična vrsta dijete.

 6. milan kaže:

  Vučić je pri tome uzviknuo: Ich bin ein Berliner, pri tome ne misleći da je Berlinac, već da je kobasica.

 7. Samo konstatujem kaže:

  Kako može normalno da jede sa onolikim ustima, kao lepinje velike?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *