njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

08. aug. 2014

Vučić: Za sedam dana moći ćete da vidite ugovor sa Etihadom, ali iz moje ruke

Vučić će se na svakoj strani zadržati po nekoliko sekundi

Vučić će se na svakoj strani zadržati po nekoliko sekundi

BEOGRAD, 8. avgust 2014, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za Njuz da će domaća javnost za sedam dana moći da, iz njegove ruke, vidi kompletan ugovor između Etihada iz države Srbije.

Vučić smatra da će pokazivanjem ugovora iz njegove ruke ova vlast pokazati da se razlikuje od prethodnih i da je transparentna.

– Narod u Srbiji neće videti samo prvu stranu, već planiram da prelistam čitav ugovor. Na svakoj strani ću se zadržati po nekoliko sekundi, tako da će javnost moći da dobije naznake negovog sadržaja na osnovu gustine teksta – naveo je srpski premijer.

Vučić je naglasio da će ovo konačno zapušiti usta svima koji spekulišu da Srbija krije da saopšti građanima detalje ovog ugovora. On je napomenuo da, za razliku od ugovora sa Fijatom koji se tokom mandata prethodne vlade pojavio sa zatamnjenim rečima, on u svojoj ruci držati necenzurisanu verziju.

Da je krajnje ozbiljan u svojoj nameri, premijer Vučić je potvrdio i time što je okupljenim novinarima, iz svoje ruke, pokazao snimak ugovora na svom mobilnom telefonu.

Marko Dražić

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  U jednu ruku svaka čast Vučiću, a u drugu mu se poserem.

 2. Svetislav kaže:

  Hm! Radikalno kada je vlast u pitanju, i vrlo napredno. I pošteno! A da, to nije ta vlast, ali koja vlast je priznala da je nepoštena?!

 3. celtic kaže:

  Za tačno jednu nanosekundu sav narod je shvatio da Vučić redovno doručkuje-iz arapske ruke!!!!

  1. Mladjan Dinkic kaže:

   problem je sto ce rucak i veceru tek da zasluzi

   1. celtic kaže:

    Mlađo, sav ostatak municije od JNA nije dovoljan da pobije bagru po mojim kriterijima, jer bi broj metaka u čelu bio proporcionalan koeficijentu bahatosti prvospomenutih.

 4. aleksandar kaže:

  Ma u redu je baki sine, ruke ti se osusile, ugovor ne moram ni da vidim….

 5. himalajac kaže:

  to sto ti u ruci, u dupe zavuci

 6. deda Dragan kaže:

  Vučiću ! Ako si pročitao (gore objavljene) komentare, moj ti je savet : “Idi bolan umij se, okupaj se, poslušaj me, operi se dole …

 7. Tagore kaže:

  7 / 7
  Već sedam godina svakih sedam dana novinari naših naučnih tabloida nam dele slatkiše i sreću visokog leta.
  Eto npr, pre sedam godina ili pre sedam dana saznali smo da Rusija poklanja sedam milijardi nečega za nadogradnju ”Marakane”, da ”Ikea” i ”Lidl” otimaju tržišna centra u celoj Srbiji, da je ”Etihad” sigurniji od JAT-a ptica, da će za sedam godina naši malinari iz Arilja srećniji biti, da će Niš ostati na Nišavi i Beograd kraj Obrenovca na vodi. Saznali smo takođe da je doktorat bolji od školovanja!

  I tako je juče neki dekica Britanac (62) izgubio život u ekploziji svoje elektronske cigarete koju svi naučnici hvale, pa mojnete zamisliti šta bi se dogodilo istom deki u Etihadovom aeroplanu iznad Ukrajine ili u ”Ukraine International Airlines” po nebu Malezije. I ”Kentucky Fried Chicken” bi izgubio perja.
  http://www.liverpoolecho.co.uk/news/fire-service-admit-concerns-over-7585608

 8. Tagore kaže:

  7 / 7
  Šalim se, bre, Vutjko svakih 7 od 7 dana i želim ti da sve lepe Srbe prošetaš kroz rešeto, sito i na cedilo od hiljadu tona zlata sa Crnog Vrha na godišnjem odmoru, i da ti svaki stanovnik od rođenja plati porez na Emirate.
  (Vata i ‘nako služi za premazivanje gojaznih obraza masnom kremom i za pudrisanje očiju slepih rudara, a pamuk se i danas na kolena ubira.)

  Moje imje je Votjko, od 17. do 77. godine mladosti jednako težim 77 kg i obešeno merim samo 177 cm. I mlogo volem kajganu od 7 jaja!

  Naprednjatjkom mutjkalicom tokom 7 minuta mutjkati 7 jaja na 7 jezika: (1975.)
  https://www.youtube.com/watch?v=PmPgdN_BSgM

  Y'a dans le sud de la Louisiane
  Et dans un coin du Canada (New Brunswick)
  Des tas de gars, des tas de femmes
  Qui chant'nt dans la même langue que toi
  Mais quand ils font de la musique
  C'est celle de Rufus Thibodeaux
  Ils rêvent encor’ de l'Amérique
  Qu'avait rêvée leur grand-papa
  Qui pensait peu, qui pensait pas…

  1. celtic kaže:

   Rabindranate, obožavam tvoje komentare, jer si inteligentni uljez.

 9. Kreten kaže:

  Znaci da je ugovor napisan na njegovom dlanu.

 10. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  A iz kog dela tela će nam pokazati ugovor o poklanjanju plodne vojvođanske zemlje istim itim Arapima?

 11. Qq Lele kaže:

  Ne zaboravimo i njegovo veliko delo “poravnjajmo Beograd”. Nasi gradjani nisu zahvalni sto je pored stotine i stotine gradilista Nas Vule resio da sravnja i ono malo beograda koja ima istoriju. Kome trebaju stare znamenite zgrade. Napokon ce neko dovesti u red to ruglo od starih istorijskih zgrada koje nikako da se sruse same.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *