njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

03. mar. 2017

Vučić: Za spot smo platili samo turu piva

BEOGRAD, 3. mart 2017, (Njuz) – Kandidat SNS-a za predsednika Srbije, premijer Aleksandar Vučić, izjavio je danas da je predizborni spot „Vučiću, pederu“ koštao samo koliko je koštala jedna tura piva za sve učesnike spota.

Premijer je istakao da je spot snimljen u već postojećem lokalu, sa gostima koji su se tu zatekli, pa za enterijer i učesnike nije bilo potrebno izdvojiti ni jedan jedini dinar.

– Sada svi pitaju odakle mu pare za novi spot, pa koliko je to koštalo, sigurno nije malo i zbog njih želim da naglasim da je spot koštao između 4,000 i 6,000 dinara, koliko košta jedna tura piva za sve ljude koji su učestvovali u snimanju. Spot je koštao mnogo manje nego što bi koštao spot ostalih kandidata jer smo koristili domaće, točeno pivo, a ne neka skupa flaširana, na koja su oni navikli – istakao je premijer.

– Čak ni za ovaj spot još uvek nismo potrošili ništa jer nam je vlasnik lokala dozvolio da račun platimo tek kada dobijemo novac koji nam zakonski pripada za kampanju. Svi gosti su sami uzimali piće na šanku da ne bismo ostavljali bakšiš konobaru i da bi bismo potrošili što manje novca na snimanje. Neki od učesnika su čak hteli da uzmu malo pivo, ali sam ih od toga odvratio jer nema smisla da na njima štedimo zbog toga što su se prethodne vlasti rasipale – izjavio je Vučić.

Premijer je dodao da su u planu bile dve verzije spota i da je u drugoj on trebao da izgovori „Vučiću, pederu“ ali se od te opcije odustalo jer, za razliko od ostalih kandidata, on nema budžet za drugu turu piva.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Sudeci po nazivu spota bice da su svi dobili u tur.
  A sto se piva tice i tu su stedeli pa su umesto pravog piva koristili surogat- zdrepcevo. Slavinu su mu na kraju mnogi olizali.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Avion – skoro džabe, pivo – sasvim dzabe, joj koliko će to da košta od aprila nadalje!!

 3. scoby kaže:

  Ovaj spot je kao reklama za pivo gde ruzna zena posle svakog gutljaja postaje sve lepsa. Tako i Pametni Veliki Vodja, dok rafalno ispaljuje podatke o kilometrima novih bolnica i BDP-ima novih djackih klozeta, izgleda sve lepsi u ocima pivom preobracenih nevernika, da bi vrhunac doziveo na kraju spota – montipajtonovskom grimasom. Eto i recepta za njegovu pobedu, umesto bugarskog voza i slicnih prevara za kradju glasova, na 100 m od svih birackih mesta instalirati besplatne tocionice piva samo za SNS glasace.

 4. voya montoya kaže:

  Stvarno je najbolje…!!!Ali napredno,možemo sve…!!!

 5. Sremac kaže:

  Kad bude u nekoj vinariji naka zove i ja ću se slučajno zadesiti, ali nema šanse da ga to košta samo 4-6 hiljada. Što se mena tiče tolko će ga izaći samo soda.

 6. Mamma mia kaže:

  Za Vučkove sličice u čokoladicama Životinjsko carstvo – za decu , i u kurtonima – za odrasle , neće ništa platiti , nego će i još zaraditi L

 7. frka kaže:

  Tipicna scena iz kafane, jedna osoba gnjavi celu kafanu. Morate da popoijete dosta premijum (premijer) piva da bi i vi zavoleli (glasali) gnjavatora. Gnjavator se tek smirio uz osmeh na pesmici “Vucicu pederu”.
  Sutra se probudite i vidite gde ste potrosili novac i kazete “nikada vise”. Da, do sledeceg odlaska u kafanu (biraliste).
  Da je ovo neko drugi snimio verovatno bi zavrsio na sudu po ubrzanom procesu i unapred poznatoj presudi.

 8. Sp kaže:

  Vučić je živi dokaz da čovek ne mora da bude gej da bi bio peder.

 9. Miso kaže:

  Drugi spot je snimljen sa tomovačom :)

 10. Aleksandar Hejter kaže:

  Видиш пријатељу шта политика учини од човека, а мог'о је лепо да буде продавац у гвожђари, кад толико воли …

 11. Влаdимир kaže:

  Није Александар него Алексанdар!
  Пишите као што је написано (Vук Гејтс).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *