Instagram/Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jan. 2023

Vučić zahtevao da ga u avionu iz Švajcarske smeste u prtljažnik

BEOGRAD, 20. januar 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić insistirao je da ga na avionskom letu iz Švajcarske smeste u prtljažnik aviona, umesto na sedište koje mu je bilo namenjeno.

Nakon što je na samitu u Davosu tražio da, na jednom od skupova, sedne u poslednji red, predsednik je otišao korak dalje i u Srbiju doputovao među koferima na redovnom letu Er Srbije.

Iako je avionskom osoblju ovaj zahtev Aleksandra Vučića bio čudan i u početku nisu želeli da ga usliše zbog bezbednosnih razloga, predsednik je bio uporan i zapretio je da će se držati za stolicu na aerodromu ako pokušaju da ga na silu uvedu u avion.

Srpski predsednik je na kraju sproveden u deo aviona gde se smešta prtljag, a čak i tada je insistirao da bude smešten u “najtesniji i najmračniji deo, još ako malo smrducka, idealno”.

– Tri puta su me molili da sednem u prvu klasu, ali ja nisam hteo! Nije važno da li sedite među ljudima ili među koferima, važno je da i među ljudima i među koferima predstavljate svoju zemlju na najbolji mogući način, odgovorno i ozbiljno – rekao je predsednik novinarima posle leta, nakon čega su ga članovi obezbeđenja zgrčenog odneli sa aerodroma “Nikola Tesla”.

Nenad Milosavljević

 1. Jovan kaže:

  Hvala Bogu što su udovoljili njegovoj svetoj želji. To je dokaz njegovog velikog žrtvovanja za svete ideale: Država, to sam ja! Očekujem da će sledeći put, žrtvujući se za dobrobit Srbije i srpskog naroda, sedeti privezan za krilo aviona! To je Srbin bato! Nije on uzalud Naš Veliki Sveti Vođa, Vitez reda Bler-Klinton, Bsron od Minhauzena! Živeo nam Vođo!

 2. Fizo kaže:

  Nemojte ni vi pretjerivati!!!

 3. Ljubo Domanovic kaže:

  Da li je ovo realno. Kakve su ovo gluposti. Molio bih za objašnjenje. Da li ste vi normalni?

 4. Djokaspasic kaže:

  Koliko je meni poznato ni u jednom bagazniku nema prozora,laze vucic kao pas izigrava velikomucenika.

 5. Рајко kaže:

  Феноменално.
  Лажов и лопужа не заслужује ни гепек. Требало је да пузи до Србије. И да отпуза у 3лпм. Заједно са братом. И дететом данилом. И оцем и мајком.

 6. Vase ime kaže:

  Nenade brate zabole me stomak :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *