nazad na vrh

Vučić zaspao dok je gledao The Irishman

BEOGRAD, 11. februar 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaspao tokom gledanja nagrađivanog filma “The Irishman”.

Kako saznaje Njuz iz izvora bliskog predsedniku, Aleksandar Vučić, koji nije spavao od 2017. godine, neočekivano je pao u dubok san samo nakon 45 minuta filma.

– Kada se u ponedeljak vratio sa posla, negde oko ponoći, predsednik je odlučio da se malo opusti i pogleda novi film Martina Skorsezea. On se inače nakon teškog radnog dana opušta uz neku dobru knjigu, ali je već pročitao sve o genocidu ikada napisano – otkriva prijatelj predsednika Vučića, koji je tražio da ostane anoniman.

Predsednik Srbije, koji je, kako otkriva njegov prijatelj, veliki fan filmova o gangsterima i korupciji, krenuo je da “kljuca” već kod scene kad se pojavljuje digitalno obrađeni Al Paćino.

– Negde oko četrdesetog minuta je rešio da pogleda koliko još ima do kraja filma i to ga je tek ubilo u pojam. Čak i da je uspeo da odgleda celih tri i po sata filma, to bi značilo da mora da pomeri čas ruskog na 5:30, što bi mu poremetilo čitav sledeći dan. Rešio je da ipak nastavi, ali nakon samo pet minuta je zaspao kao top – dodaje naš sagovornik.

On otkriva da su ga zatekli članovi porodice i da su bili šokirani.

– Uplašili su se da je ono najgore, jer ga u protekle tri godine nikad nisu videli ni da drema, a kamoli da spava – kaže prijatelj srpskog predsednika.

– Na svu sreću u tom trenutku ga je probudio Ivica Dačić, koji ga je pozvao iz kafane i samo puštao muziku deset minuta – kaže naš sagovornik, koji dodaje da će predsednik od sada gledati samo kratke dokumentarne filmove kako mu se ovaj incident nikad više ne bi ponovio.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Vučić ima batu, kumove i saradnike, zbog čijeg rada ne može oka da sklopi. Al omakne mu se, da ponekad, pogleda neku bajku i jednostavno zaspi! Samo taj san kratko traje. Realnost nije bajka!

  2. Eeeee,e, ali zato se Predsednik raspituje ko li je snimio film J O K E R , bas sada uoci Izbora…???

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix