njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

02. sep. 2016

Vučić zbog nazivanja građana Srbije ološima kažnjen sa 65.000 dinara

BEOGRAD, 2. septembar 2016, (Njuz) – Prekršajni sud u Beogradu osudio je danas premijera Srbije Aleksandra Vučića na kaznu od 65.000 dinara zato što je na konferenciji za štampu 22. avgusta ove godine, pojedine građane Srbije vređao, nazivajući ih ološem, saznaje Njuz.

Kazna koju je premijer trebalo da plati zbog ovog dela iznosila je 55.000 dinara, ali je na nju dodato još 5.000 dinara jer nije nosio ličnu kartu, kao i 5.000 dinara koliko iznose troškovi prekršajnog postupka.

– Sudija je kao otežavajuću okolnost uzeo činjenicu da je Vučić nekoliko puta ponovio uvredu, načinivši nekoliko varijacija na reč ološ, tako da ne može da se kaže da je bila u pitanju reč izgovorena u afektu – saznaje Njuz u ovom sudu.

Premijer Srbije nije bio raspolože za komentarisanje ove presude, samo je rekao da bi voleo da vidi koji je to ološ koji je uopšte pokrenuo ovaj postupak.

Marko Dražić

Inspiracija: Kažnjen zbog psovanja Vučića

 1. scoby kaže:

  A neka se pripremi sajt njuz.net da plati sledecu kaznu (posle gnevnog penzosa)…
  Za pocetak ocekujte masovni hakerski napad sa 10 miliona servera iz majcice Rusije.

 2. vitez kaže:

  Ha, ha, tužio ga verovatno onaj čiča iz Valjeva, a posvedočio -milicajac-

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Šta su se svi ovoliko napalili na tu vest. Pa vlada samo proverava da li će penzioneri preživeti i ako im oduzmu tri penzije odjednom, ili treba da nastave da kilave sa 10%, kao do sada!

 4. voya montoya kaže:

  Vidi ovo je već interesantno…Pridev je adekvatan,ali se radi o kvantietetu i kvaliteteu tog istog DNK i genom materijala,koji nije GMO.Izaberimo sa Sami…i uz podršku mentolnih Snaga Nebeske Nam Tatkovine…Srbija je Srce Srbije..,Sex Srbiju sponzoriše,itd.A kad smo kod ITD ,to je čtivo Srbije.Nekadašnji ITD,Pričam ti priču….Udav Srbije je ,srpski Ustav…

 5. Ja sam kaže:

  Znaci zato je skocila cena struje, mesa, grejanja…a mogao bi i neki porescic.
  Sudija, ko Boga Vas molim, nemojte ga vise kaznjavati…ono jes da je derpe…ali ako za svaku uvredu srpskog naroda treba da placa kazne bankrotiracemo.

 6. Sp kaže:

  “Ne brinite gospodine Vučiću”, reče momak u crnom. “Sav novac koji je lažni Sergej Trifunović prikupio u svojoj izmetničkoj prevari, preusmerićemo u vaš fond za kazne.” “E, super, baš sam nešto tanak sa lovom ovih dana. Ona moja sve pare potroši na neku kremu za nevidljivost, a plata nikakva. Jel znate da jedna bočica tog sranja košt…” Vučić ućuta shvativši da je njegov sagovornik nestao. “Gospodine? Momče u crnom?” Nema nikoga. “AAAcooo, hoćeš brzo, treba mi kupatilo?!”, reče poprilično iziritiran ženski glas sa druge strane vrata. “I dokle ćemo da živimo u stanu sa samo jednim kupatilom?” Vučić popravi bade mantil, pročisti grlo i napravi korak ka vratima, ali se predomisli ugledavši svoj odraz u ogromnom ogledalu iznad lavaboa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *