njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. maj. 2022

Vučić zbog štednje struje isključio četiri od devet televizora u predsedništvu

BEOGRAD, 27. maj 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić isključio je čak četiri od devet televizora, koliko ih ima u kabinetu, u sklopu kampanje za uštedu struje.

Planirano je da se po fazama do kraja godine isključe svi televizori osim jednog, a i taj jedan će raditi samo povremeno.

Predsednik se nada da će na taj način drastično umanjiti svoj račun za struju, što bi mu omogućilo da u narednim mesecima kupi nešto više brašna, šećera i možda pokoju konzervu sardine.

– Predsedniku Vučiću su gašenje televizora sugerisali stručnjaci iz njegovog tima, jer je procenjeno da u javnosti ne izgleda lepo kada apeluje na građane da gase svetlo kad god mogu, dok u njegovom kabinetu danonoćno gori čak devet televizora. U početku nije dobro prihvatio taj predlog, nudio je da isključi druge uređaje jer su mu telvizori jako bitni zbog praćenja svega što se o njemu priča u medijima, ali je pristao kada su mu objasnili da TV program sada može i da se premotava, te da svoja gostovanja i sve ostalo gde se pominje može odgledati i noću kada je struja jeftinija – ispričao je za Njuz izvor iz kabineta koji je insistirao na anonimnosti.

Predsednik je, kako smo saznali, morao da drastično izmeni raspored svojih aktivnosti zbog novonastalih okolnosti.

– Čas ruskog je pomerio za 8 časova ujutru, a knjige o genocidu čita u pauzi za ručak. Iako je i do sada malo spavao, sada ne spava uopšte jer od ponoći do 8 ujutru, kada traje jeftina tarifa, gleda emisije o sebi. Povremeno dremne u toku dana dok mu Goca Uzelac postavlja pitanja na konferencijama, jer ona baš ume da oduži i to je sve, spavanje je sveo na apsolutni minimum – rekao nam je sagovornik i izazio nadu da ovakav režim neće dugo potrajati jer su “već sada svi na izmaku strpljenja”.

Nenad Milosavljević

  1. voya montoya kaže:

    Vreme je da Predsednik iskljuci zamrzivace u Jajincima, gde prema obavestajnim podacima EU, lageruje grasak…!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *