njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

27. feb. 2019

Vučić zbog turneje po Srbiji zapostavio svoj glavni posao pojavljivanje u emisijama

BEOGRAD, 27. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Alesandar Vučić poslednjih nedelja, u okviru turneje “Budućnost Srbije”, obilazi gradove širom zemlje, što ozbiljno preti da ugrozni njegov primarni posao, gostovanja po televijskim emisijama, upozoravaju brojni analitičari.

Prema njihovim rečima, turneja u okviru koje predsednik Vučić planira da poseti 100 opština u 25 okruga, već se odrazila na njegov posao.

– Za prethodnig šest godina najduži period da Vučić nije gostovao u nekoj emisiji iznosio je 48 sati, ali otkako je počela turneja “Budućnost Srbije”, dešava se da i po čitavih 53 sati ne gostuje na nekoj televiziji – upozorava politički analitirač Dragomir Anšelković i naglašava da Vučića i dalje ima u svim vestima, ali da to nije dovoljno.

Medijski ekspert Nebojša Krstić smatra da je pametna odluka predsednika Vučića da obiđe celu Srbiju, ali da nikako ne bi smeo da zbog nje zanemari svoj primarni posao.

– U Ustavu jasno piše da predsednik mora svakog dana, eventualno na svaka dva dana, da se pojavljuje u Upitniku, kod Marića ili kod Sarape u Jutarnjem programu. Svi smo se ponadali da će predsednik, nakon što se nedavno pojavio po prvi put u nekoj emisiji na Studiju B, malo pojačati svoja gostovanja po medijima, ali u poslednje vreme ga nema dovoljno. Pre neki dan mi se čak desilo da sam menjao kanale i da ga nisam video ni na jednoj televiziji, što je veoma neodgovorno prema građanima Srbije, koji na ovaj način više nemaju šta da gledaju na televiziji – ističe Krstić.

Sličnog su mišljenja i brojni voditelji, među kojima je i Milomir Marić, koji kaže da čak ima problem da smisli koje goste da zove u svoju emisiju.

– Ranije nisam problem koga da zovem u goste, jer je skoro uvek to bio Vučić, čak nisam imao brigu ni o kojim ćemo temema da pričamo, jer bi on sam pričao ono o čemu mu se priča. Sad je sve drugačije, moram da smišljam i koga da zovem i šta da te goste pitam, i sve što mogu da kažem je da se nadam da će se kampanja “Budućnost Srbije” što pre završiti i da će se život vratiti u normalu – istakao je Marić.

Marko Dražić

  1. o0 kaže:

    Nista reprize, a?

  2. Slobodan kaže:

    Ne razumem zašto nema repriza. Jedno isto bi bilo i onako: lopov Djilas – lopov Jeremic – To i nisu pravi protesti – osetno nam je bolje – ja sam kriv sto ne dam svima pare…. “

  3. voya montoya kaže:

    …i pjevusi pesmu… ?? Jaaa ratujem sam…!! Posto je odmrznuo sve moguce konflikte,kako na politickoj sceni,tako i u glavama njegovih Ministara saradnika te u sopstvenoj glavi…Budna noc-Srbijo…!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *