nazad na vrh

Vučićev kum kupio dve vile i sprečio da padnu u ruke tajkuna

BEOGRAD, 21. januar 2019, (Njuz) – Kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, nedavno je postao vlasnik dve vile i tako sprečio da one padnu u ruke tajkunima koji su planirali da ih se dokopaju.

Obe vile se nalaze u elitnim delovima Beograda. Jednu je Petrović sagradio na Dedinju dok se druga, kupljena od DIPOS-a, nalazi u Diplomatskom naselju na Košutnjaku.

– Već neko vreme se pričalo o tome da tajkuni žele da kupe državne vile na Košutnjaku i atraktivnog placa u blizini Kuće cveća. Nikola Petrović, kao odgovoran čovek, kome je dobrobit građana na prvom mestu nije žalio novca da bi sprečio te sumnjive transakcije – priča naš izvor iz SNS-a. – Njihov plan je bio da ovako legalizuju svoj prljavi novac stečen kriminalom i mutnim poslovima sa državom, ali su zaboravili da je to vreme odavno prošlo. Odmah pošto je saznao za namere tajkuna, Petrović je stupio u kontakt sa prodavcima i iz svog džepa platio obe nekretnine – objašnjava on.

Kako navodi, borba protiv tajkuna je jedan od osnovnih postulata na kojima počiva politika SNS-a i predsednika Vučića, pa ne čudi što je baš njegov kum preuzeo odgovornost i sprečio da ove vredne nekretnine padnu u pogrešne ruke.

– Po nekim procenama, ove luksuzne vile sa placevima koštaju više od četiri miliona evra. Njihovom kupovinom tajkuni bi se dokopali izuzetno vredne imovine što bi bio prst u oko svim poštenim građanima naše zemlje. SNS i predsednik Vučić su uvek na strani običnih ljudi koji vredno i teško rade. Naša je dužnost da ne dozvolima tajkunima i kriminalcima da se baškare po skupocenim vilama – jasno poručuju iz ove partije.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Nadam se da nije uzeo kredit u svajcarcima !

  2. Umesto da kažete koliko je letova i napora uloženo da se novac legalno prenese iz Kanade, vi ste sve bazirali na nekih 4 miliona tričavih eura. Pa SNS je na vlasti već toliko godina, svi iz vrhuške žive u zlatnom dobu – šta je onda ta 4 miliona!?!

  3. hvala mu! nadam se da AV ima jos puno kumova , rodjaka i drugara da pokupuju sve vile i fabrike u srbijici, da ne padne nesto u ruke tajkuna i lopova

  4. Znaci u subotu,idemo na Dedinje…? Ili da to ostavimo za VIII ofanzivu…

  5. Jel ovo “nije Njuz”?
    Deluje mi suviše realno da bi bilo zezanje…

  6. Bog da pozivi kuma Petrovica, koji toliko brine o gradjanima Srbije i vredno cuva nekretnine od pada u ruke tajkuna. Prosveta mora uneti ovaj primer u sve udzbenike osnovnih skola, jer samo tako mozemo podizati svest nasih gradjana jos od malena. Divan gest zaluzuje punu paznju i podrsku Vlade. Vazno je voditi rat protiv tajkuna, pa makar to bilo i na stetu sopstvenog dzepa.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix