njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

21. jan. 2019

Vučićev kum kupio dve vile i sprečio da padnu u ruke tajkuna

BEOGRAD, 21. januar 2019, (Njuz) – Kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, nedavno je postao vlasnik dve vile i tako sprečio da one padnu u ruke tajkunima koji su planirali da ih se dokopaju.

Obe vile se nalaze u elitnim delovima Beograda. Jednu je Petrović sagradio na Dedinju dok se druga, kupljena od DIPOS-a, nalazi u Diplomatskom naselju na Košutnjaku.

– Već neko vreme se pričalo o tome da tajkuni žele da kupe državne vile na Košutnjaku i atraktivnog placa u blizini Kuće cveća. Nikola Petrović, kao odgovoran čovek, kome je dobrobit građana na prvom mestu nije žalio novca da bi sprečio te sumnjive transakcije – priča naš izvor iz SNS-a. – Njihov plan je bio da ovako legalizuju svoj prljavi novac stečen kriminalom i mutnim poslovima sa državom, ali su zaboravili da je to vreme odavno prošlo. Odmah pošto je saznao za namere tajkuna, Petrović je stupio u kontakt sa prodavcima i iz svog džepa platio obe nekretnine – objašnjava on.

Kako navodi, borba protiv tajkuna je jedan od osnovnih postulata na kojima počiva politika SNS-a i predsednika Vučića, pa ne čudi što je baš njegov kum preuzeo odgovornost i sprečio da ove vredne nekretnine padnu u pogrešne ruke.

– Po nekim procenama, ove luksuzne vile sa placevima koštaju više od četiri miliona evra. Njihovom kupovinom tajkuni bi se dokopali izuzetno vredne imovine što bi bio prst u oko svim poštenim građanima naše zemlje. SNS i predsednik Vučić su uvek na strani običnih ljudi koji vredno i teško rade. Naša je dužnost da ne dozvolima tajkunima i kriminalcima da se baškare po skupocenim vilama – jasno poručuju iz ove partije.

Bojan Savić

 1. Gordana kaže:

  Nadam se da nije uzeo kredit u svajcarcima !

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Umesto da kažete koliko je letova i napora uloženo da se novac legalno prenese iz Kanade, vi ste sve bazirali na nekih 4 miliona tričavih eura. Pa SNS je na vlasti već toliko godina, svi iz vrhuške žive u zlatnom dobu – šta je onda ta 4 miliona!?!

 3. amharac kaže:

  hvala mu! nadam se da AV ima jos puno kumova , rodjaka i drugara da pokupuju sve vile i fabrike u srbijici, da ne padne nesto u ruke tajkuna i lopova

 4. voya montoya kaže:

  Znaci u subotu,idemo na Dedinje…? Ili da to ostavimo za VIII ofanzivu…

 5. Bane A kaže:

  Jel ovo “nije Njuz”?
  Deluje mi suviše realno da bi bilo zezanje…

 6. Beogradjan kaže:

  Bog da pozivi kuma Petrovica, koji toliko brine o gradjanima Srbije i vredno cuva nekretnine od pada u ruke tajkuna. Prosveta mora uneti ovaj primer u sve udzbenike osnovnih skola, jer samo tako mozemo podizati svest nasih gradjana jos od malena. Divan gest zaluzuje punu paznju i podrsku Vlade. Vazno je voditi rat protiv tajkuna, pa makar to bilo i na stetu sopstvenog dzepa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *