njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

13. jul. 2016

Vučićev sin se po završetku srednje škole odmah izjednačio sa ocem po radnom stažu

BEOGRAD, 13. jul 2016, (Njuz) – Vučićev sin, za kojeg je premijer Srbije izjavio da nije upisao fakultet i da će biti radnik, odmah se po završetku srednje škole izjednačio sa ocem po radnom stažu, a postoji velika verovatnoća da će ga i preteći čim se bude zaposlio.

Mladić je ovaj veliki uspeh postigao čim je okončao srednjoškolsko obrazovanje, a iako neće ugroziti očevu slavu jednog od najboljih studenata pravnog fakulteta, svakako će vrlo brzo ugroziti njegov radni staž.

– Ovakve stvari se dešavaju vrlo retko, da ne kažemo možda tek jednom u novijoj istoriji Srbije. No, trebalo bi da smo se već navikli da ništa što ima veze sa premijerom nije nemoguće i da se različita čuda dešavaju na gotovo dnevnoj bazi, tako da je ovo gotovo normalno. Ono u čemu sin sigurno neće, bar za sada, preteći našeg premijera je broj održanih konferencija za štampu, ali ono gde možemo biti gotovo sigurni da će sin vrlo brzo preteći oca jeste broj radnih sati ubeleženih u radnu knjižicu – naveo je analitičar Instituta za radni i neradni staž Goran Todorović iz Sremske Kamenice.

Do javnosti još nisu stigle konkretne informacije o tome gde će se Vučićev sin zaposliti, a Todorović procenjuje da su mogući razni, pa i najneverovatniji scenariji.

– Ukoliko se recimo momak prijavi na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje, možemo očekivati da ta služba po prvi put u istoriji svog postojanja nekome pronađe posao – izjavio je Todorović za Njuz i zaključio da bi to bio “presedan koji se graniči sa naučnom fantastikom”.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Nema sata staza a posledice po firmu mu Srbiju vekovne.

 2. zeks kaže:

  Ja ne verujem da ce Vucicu junioru,uprkos svim ocekivanjima, NSZ pronaci radno mesto,jer za to je neophodno da njegov otac ima jake veze,a ovaj njegov je tako bezveze…

 3. sremac kaže:

  Veoma teško je naći čoveka čiji se realni radni staž meri u sekundama. Moj komšija Siške je jedan od takvih. Moja nesreća je što ja poznajem još jednog.

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Zašto bi upisivao fakultet kad će dobiti od MegaSega fakulteta (za malu protivuslugu) doktorat. Onda dva dana radnog staža i rukovodeća funkcija društvenog preduzeća ili gradonačelništvo. Pa tata je to sredio tolikim pajtosima – di neće sinu!

 5. Рубљов kaže:

  Алал вера, данило ударниче! Повук'о на стрица, вредница мала, стрико андреј има две радне књижице и ниједну личну карту…

 6. Sp kaže:

  Puni dlanovi žuljeva od lopate, a ni dana radnog staža. Ovako radnog i borbenog mandatara, nikad nismo imali. Čak smo i zaboravili da ‘madatar faza’, u razvitku političarske larve, uopšte postoji. Taksista koji me je vozio iznenada reče: “Gledaj ga ovaj, do juče je lepio plakate, a sad ima svog vozača! O bože, bože…” Njegovo staro lice se naoblači i on jednim pokretom ugasi radio. Dok se on pod stare dane satire od posla i peče po ovom suncu, ovaj tamo je uz par veštih preleta, rešio sebi sve probleme u životu. Ali će svima ostalima da ga zagorča. Verovatno i njemu, jer su komšije a nikada se nisu podnosili. Nije kao da mi je bilo žao kada sam konačno izašao iz taksija. U njemu je, za trenutak, zavladao potpuni vukuum. Sve reči koje sam imao bile su neupotrebljive u njemu. Verovatno isti osećaj koji Vučić ima kada se konačno, u nekom trenutku zaključa u kupatilu. Njegova sreća je u tom trenutku neopišljiva. To znači da ne može da se opiše. Da ogledala govore, od njegovih bi čuli neke jezive priče.

 7. Mar kaže:

  Državljani Srbije pokrenuta je peticija za referendum, pa neka narod odluči o svojoj sudbini a ne političari. Na donjem linku peticija.http://www.peticije24.com/149532

 8. scoby kaže:

  Ova prica Dragog Velikog Vodje, namenjena je njegovom vernom birackom telu, i pokazuje njegovu odvratnost prema intelektualcima. Sramni period njegove vladavaine ostace upamcen kao kakistokratija – vladavina najgorih.

 9. JOK ZAPOSLICE MOG SINA

 10. haha kaže:

  Samo ga vi zezajte, ali on je radio u Londonu – na gvozdjari.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *