nazad na vrh

Vučićeva himna za kampanju predstavlja Srbiju na Eurosongu

Himna SNS-a jedan od najvećih favorita na Eurosongu

BEOGRAD, 2. mart 2017, (Njuz) – Predstavnik Srbije na 62. Pesmi Evrovizije koja će se 13. maja održati u Kijevu biće himna kandidata vladajuće koalicije za predsedničke izbore Aleksandra Vučića.

Odluku da upravo Vučićeva himna predstavlja Srbiju u Kijevu Muzička redakcija RTS-a donela je u poslednjem trenutku, saznaje Njuz.

– Do samog kraja smo se dvoumili ko bi mogao da nas predstavlja na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije. Pesme koje su ušle u najuži izbor i nisu bile bog zna kakve. Čak smo razmišljali i da ove godine preskočimo Evroviziju, sve do jutros dok SNS nije objavio spot sa himnom za Vučićevu kampanju – kaže izvor Njuza.

Muzički kritičari ocenjuju da je ovo izvanredna odluka i da Srbija nikada u novijoj istoriji nije imala veće šanse da pobedi na ovako značajnom muzičkom takmičenju.

– Očekujem da će Vučićeva himna “Brže, bolje, jače” ubedljivo pobediti i da će osvojiti više glasove nago svi drugi učesnici zajedno. Radi se o pesmi izvanrednog i emotivnog teksta, skladne melodije i upečatljivog aranžmana koja na evropsku muzičku scenu donosi jedan nov i osvežavajući zvuk. Nesumnjivo da će ova pesma biti ne samo regionalni već i svetski hit – ističe muzički kritičar Petar Luković.

Na vest da će Vučićeva himna za kampanju predstavlja Srbiju na Evroviziji odmah su odreagovale i kladionice, pa je ova pesma već proglašena za favorita.

Bane Grković

 1. Ta je pesma izabrana da predstavlja Srbiju na takmičenju u Patagoniji (malo dalje od Ukrajine). Izvodjač će biti On lično, a destinacija će mu baš odgovarati posle izbornih rezultata!

 2. “Kraj puta ostaće, kokarda na stiroporu…” na na na…
  Aca Vučić i Vokalna dijareja bend

 3. Finale se neće ni održati jer će Vučićeva himna ubedljivo pobediti još prve polufinalne večeri

 4. Moze li u izbor da udje i pesma “Dragi Aco mi ti se kunemo”? Pa nek pobedi najbolja.

 5. Od njihovog zapevanja Srbija je vec prokukala, pa bi bio red da pocetkom aprila otpevaju labudovu pesmu.

 6. Haha urnebesnl ste

 7. Kako ne pitaste koliko su kostale pesma i spot? Jel i to bilo 200-400 eura?

  Nego, moracu prestati citati vase vesti. Ne mogu otvoriti sajt, a da mi ne iskoci AV ili Mali.

 8. Skladatelj kompozicije Tony Bler,aranžman Mogerini Federika,vokalni izvodjač Former Great Serbia…A sada da čujemo,kako će glasati studio iz Prištine…

 9. Prema istraživanjima koja su rađena na reprezentativnom uzorku….., sa čak 52% glasova, ova pesma nosi ubedljivu pobedu već prve polufinalne večeri…
  Neće biti finala, jer ova pesma nosi ubedljivu pobedu već u prvoj polufinalnoj večeri!
  P.S.
  Genijalni ste :)

 10. I Mile Dodik traži da ta pesma predstavlja i njegovu Republiku ( Šumsku..) .!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix