njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. jul. 2021

Vučićevom rejtingu pojačano obezbeđenje

BEOGRAD, 27. jul 2021, (Njuz) – Ozbiljne pretnje, naročito učestale poslednjih dana, primorale su državne organe da, na najviši nivo, podignu bezbednost rejtinga predsednika Aleksandra Vučića, saznaje Njuz.

Vlada Srbije je dala nalog nadležnim ministarstvima da sprovedu sve neophodne mere i procesuiraju odgovorne.

– Postoje indicije da je bezbednost predsednikovog rejtinga ozbiljno narušena što nas je primorala da pokrenemo mehanizme za njegovu zaštitu – kažu u predsedničkom kabinetu – Naša zemlja se nalazi u vrlo delikatnoj situaciji, pa se ovakvim stvarima mora pristupiti krajnje ozbiljno. Budno pratimo kretanje i izjave svih sumnjivih lica. Ukoliko se ukaže potreba, reagovaćemo silovito i efikasno. Naši timovi su dobro koordinasani, čine ih prekaljeni operativci koji iza sebe imaju dosta sličnih situacija, pa verujemo da će Vučićev rejting biti sačuvan – objašnjava naš izvor.

Da je situacija vrlo ozbiljna videlo se i po aktivnostima viskoih državnih službenika i političkih analitičara koji su u vidno povećanom broju gostovali na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

-Vučićev rejting je od ključne važnosti za stabilnost zemlje i na svaki nasrtaj na njega biće žestoko odgovoreno – poručio je ministar policije Aleksandar Vulin. – Centri moći, udruženi sa tajkunima i mafijaškim medijima neprestano rade na njegovom urušavanju jer im smeta jaka i uspešna Srbija. Obećavam im da ni ovaj put neće ostvariti svoje zločinačke namere. U funkciju očuvanja Vučićevog rejtinga su stavljene sve državne službe: policija, vojska, Bezbedonosno informativna agencija i mi ćemo svoj zadatak ispuniti. Nećemo dopustiti da se ponove greške iz prošlosti kada su zbog nemara nekim predsednicima države rejtinzi stradali – jasan je ministar.

Predsednik Vučić nije lako prihvatio nove mere državnih organa. Poručio je svojim neprijateljima da se ničega ne boji i da će, ako treba, gledajući u kameru to ponoviti hiljadu puta.

Nenad Milosavljević

  1. voya montoya kaže:

    Statistika je jedno, a brojke su drugo…!!?? Sto rece jedan turisticki poslenik ( Poslanik gluposti )….!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *