Lekari poručili Vučiću da će morati da nauči da živi sa prisustvom SPS-a
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

30. maj. 2016

Vučiću na lekarskom pregledu u Rusiji konstatovan SPS u bubregu

BEOGRAD/MOSKVA, 30. maj 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić saznao je na lekarskim pregledima u Moskvi da boluje od SPS-a u bubregu, kao i da se ove boljke neće lako otarasiti u narednom periodu.

Premijera Srbije je pregledao lekarski konzilijum na čelu sa dr Vladimirom Putinom, a lekari su utvrdili da oboljenje nije teško, ali da će Vučić morati da nauči da živi sa njim.

– Osim SPS-a u bubregu, Vučiću je konstatovan i povećan nivo Dačića u urinu, ali i veliko prisustvo sve slobodnijih radikala u organizmu. Doktor Putin je Vučiću prepisao terapiju koja podrazumeva politički status kvo jer SPS još nije narastao dovoljno za operaciju razbijanja – rekao je za Njuz izvor iz Kremlja.

Kako su nam rekli sagovornici, SPS u bubregu je boljka slična povišenoj temperaturi.

– Temperaturu ne skidate ako nije mnogo povišena, puštate organizam da se sa njom sam izbori. Isto tako Vučićev organizam treba da pokuša sam da se izbori sa SPS-om ali, što se konzilijuma na čelu sa Putinom tiče, sasvim je u redu da on ostane tu gde jeste – zaključili su u Kremlju.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Mislim da ipak može da bude zadovoljan sa dijagnozom i preporučenim tretmanom. Bilo bi mu daleko gore da je pomoć tražio na nekoj poznatijoj ( i skupljoj) evropskoj bolnici gde bi mu garantovano predložili ,,hemo terapiju” za kompletno čišćenje radikalnih elemenata, a možda i neku amputaciju!

  1. scoby kaže:

   DrPutin mu je poklonio svoju sliku (”Imaj samo jednog Boga…”), da u nju gleda u terapeutske svrhe, jer je Alanu Čumaku istekao rok trajanja.

   1. peric kaže:

    …ali je lecenje odmah prekrsio i otisao u restoran sa Karicem.

 2. Александар Хејтер kaže:

  Ја сам чуо да су му пронашли Чеду и Вука у дебелом цреву.

  1. haha kaže:

   Debelo crevo? Ili malo nize?

 3. Мирко kaže:

  Погрешна дијагноза. Или не знају како се пише буља.

 4. pufta kaže:

  Nema tu leka, predlažem eutanaziju.

 5. paff kaže:

  Hahahaha

 6. Баш Рђа kaže:

  Нисам доктор и не би да прегледам, али вероватније су му нашли дачића на јетри (Cirrhosis alcohollica).

 7. duh kaže:

  Puno parazita otkriće sledeći poset i obavezno jedno dnevno gledanje filma davitelj protiv davitelja kao preventivna terapija

 8. Sp kaže:

  I DB u grlu.

 9. voya montoya kaže:

  Jači su od kamena u bubregu.Nikako da ih ispišamo.Džaba i domaća i strana piva.A i gosp.Vučić slabo mokri,uglavnom kenja,uz široku paletu proizvoda,na razne teme.Dijareja.Jedva čekam da Pink objavi da je došlo do insuficijencije…

 10. iva kaže:

  Ja ipak mislim da je otisao da poseti Mirinog psihijatra, to je jedini koji eventualno moze da mu pomogne.

 11. Tagore kaže:

  Krvava reka MILJACKA ili ”miroljubivi’ seljo od Prizrena grada po strmim basamcima ”Fidelity Bravery Integrity” u Čikago gradu?
  Pa ako zna da se potpiše na srpsko jeziko i ako ima zeta na terenu, povišica znanja mu trebati neće!
  ***
  Lako se to tamo bez granica peva.
  Ovih dana preko zastarelih adresa, (nekih južnih ostrva Sumatre), sa malim zakašnjenjem od pola godine stiglo mi je svojeručno pisano pismo (na ĆIRILICI) od jedne od PRVIH DAMA zemlje Srbije.
  Ta nepismono-školovana dama nije znala kako se piše slovo (D-d) na ćirilici, a ja sam učio srpski jezik 1941. godine, ne znam gde se nalazi zemlja Srbija, nikada nisam posetio ni poznate granice te zemlje, i još uvek znam AZBUKU i ĆIRILICU uz pomoć neta.
  ***
  Плакао сам као задња отрцана курва на рубу ивице Тихог Океана, јер ако то та твоја силна земља Србија, хеј Србо, бре, убиј се преко реда!

 12. voya montoya kaže:

  Ko to tamo optimistički viri…

 13. Majke mi.. kaže:

  Glavni dr. je bio V. Putin , a glavna sestra- Mira Milošević. Preko nje je imao vezu , pa je došao preko reda ( prije Nazarbajeva ,napr. ) .Doduše ,njemu pregledi nisu ni potrebni , jer je izabran da vlada doživotno . To se i Putin sprema; možda je Vučko išao po recept za to?!..

 14. Majke mi.. kaže:

  Glavni dr. je bio V. Putin , a glavna sestra- Mira Milošević. Preko nje je imao vezu , pa je došao preko reda ( prije Nazarbajeva ,napr. ) .Doduše ,njemu pregledi nisu ni potrebni , jer je izabran da vlada doživotno . To se i Putin sprema; možda je Vučko išao po recept ?!..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *