njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

20. mar. 2014

Vujošević jedan deo konferencije za štampu posvetio i utakmici

Vujošević se izvinio što je deo konferencije za štampu posvetio utakmici

Vujošević se izvinio što je deo konferencije za štampu posvetio utakmici

BEOGRAD, 20. mart 2014, (Njuz) – Trener Partizana Duško Vujošević iznenadio je prisutne novinare kada je nekoliko minuta konferencije za štampu održane povodom utakmice protiv Makabija posvetio i samom meču.

Iako su se novinari okupili zbog finansijske blokade crno-belih, budžeta Zvezde, sudija i pokušaja da se Partizan onemogući u nameri da osvoji novu titulu Vujošević je rešio da ispriča nešto o utakmici.

On je ovaj svoj neuobičajen potez obrazložio činjenicom da i predstojeći duel sa Izraelcima ima veze sa klubom.

– Znam da utakmica nije glavna tema ove konferencije,ali ja moram da se osvrnem i na ono što nas očekuje na parketu jer i to ima veze sa Partizanom. Meni bi bilo mnogo lakše kada bih mogao samo da se bavim našim pehovima i svima koji su protiv Partizana, ali su nažalost i utakmice naša surova realnost – napomenuo je Vujošević.

– Žalosno je to što ja sada moram da pričam o utakmici koja nas očekuje dok Zvezdu finansira grad iako ima osam miliona evra budžeta, a naši igrači su primili jednu stipendiju, i to prošle godine. Imao bih šta da kažem i o mojoj plati i o tome koga guraju političari, ali sam rešio da deo konferencije posvetim i košarci – ispričao je poznati trener.

Vujošević je istakao da, što se same utakmice tiče, o tome nerado priča, ali da ne može da pređe preko činjenice da Partizan, čiji je budžet daleko manji od Zvezdinog, mora da igra protiv jednog Makabija dok Zvezda igra sa Budeviljnikom.

Soko Sokolović

 1. che kaže:

  Ovome se mora stati na kraj, jednom za svagda. Kako je krenulo, ubuduće će svi treneri cele konferencije posećivati isključivo utakmicama, ljudi neće imati pojma ko, koliko i šta daje Zvezdi, ko je pred stečajem iako su mu date neke pare, niti ostale stvari interesantne javnosti, kao što su ko, koliko i šta daje Zvezdi, ko je pred stečajem iako su mu date neke pare ili neke druge stvari kao Čović, Mali, Vučić itd.

 2. Ja sam kaže:

  Duule, Dudule…gaće ti se nadule…
  Ne, stvarno nema smisla… Zvezdin protivnik će na terenu imati tek 5 igrača, a naš, Partizanov, će ih samo na klupi imati čak 7.
  I

 3. Shone kaže:

  HAHAHHAAHAHHAH

  Svaka cast, pogodili ste samu sustinu!

 4. aleksandar kaže:

  Nema napretka srpskog sporta dok Miladin Kovacevic ne uzme kormilo ministarstva za omladinu i sport u svoje ruke. Kristijan Golubovic je trenutno zauzet, ali ne sumnjam u kvalitetnu odluku naseg Vodje.

 5. pups kaže:

  Protiv mojih bosonogih grobara po strnjici i cena olova je počela da raste, dok se mirisavi vatromet širi u rambovlasničkim bananaramama.

  Na temelju proročanstava srpskih vidovnjaka Miloša i Mitra Tarabića iz sela Kremna pokraj Užica, zadnji kremanski prorok ne veruje u skori smak Crvene Zvezde naše zbog magnezijuma u algi i proteina u larvi svilene bube…

 6. Smorior kaže:

  Bravo!!! :-)))

 7. edukovani menadzer kaže:

  Napredak, nikoga nijeo opsovao

 8. Moja ideja kaže:

  Ja sam poslao tekst slične sadržine sa isto temom. Nisam dobo nikakav odgovor od njuza ali su mi zato pokrali ideju. Lepo nema šta! Više ništa ne šaljem niti čitam sajt. totalno sam razočaran!

 9. Reservoir dog kaže:

  Nema se šta ni dodati, ni oduzeti…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *