njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. jan. 2012

Vuk Drašković iz stranke isključio poslednja tri člana

Vuk Drašković ubeđen da će stranka sada konačno početi normalno da funkcioniše

BEOGRAD, 18. januar 2012, (Njuz) – Dvočlano predsedništvo, u sastavu Vuk Drašković i Danica Drašković, doneli su na jučerašnjoj sednici u Učiteljskom naselju jednoglasnu odluku da iz Srpskog pokreta obnove budu isključena poslednja tri člana te stranke.

Time su se, kako je saopšteno iz predsedništva, stekli uslovi da stranka počne normalno da funkcioniše i počne sa pripremama se za sledeće izbore na kojima će, kako nezvanično saznajemo, nastupiti na sopstvenoj izbornoj listi „SPO-Danica Drašković-Vuk Drašković“.

Tri člana isključena su iz partije jer su zahtevali ostavku Vuka Draškovića.

– Njihovi zahtevi bili su potpuno legitimni, ali je bio pogrešan način na koji su ih izneli. Ostavku Vuka Draškovića članovi mogu da traže preko stranačkih organa, a ne od njega lično, kao što su ovaj put uradili – rekao je Vuk Drašković na vanrednoj konferenciji za štampu održanoj jutros.

On je dodao da poslednja tri, sada već bivša člana partije nisu imali nikakvu podršku za svoje zahteve unutar same stranke, čime su grubo prekršili njen statut.

Isključeni članovi, sa druge strane, u zajedničkom saopštenju tvrde da postoje indicije da njihovo isključenje nije posledica nediscipline i kršenja statuta već samovolje vrha stranke.

– U Srpskom pokretu obnove već duže vreme vlada prava diktatura, o čemu najbolje svedoči novi moto lidera Vuka Draškovića koji glasi ’Svako ima pravo na moje mišljenje’. Mislimo da naše isključenje nema veze sa kršenjem unutarstranačkih normi već isključivo sa željom Vuka i Danice Draškovića da u stranci uvedu potpuno jednoumlje, odnosno, da budemo precizniji-dvoumlje – stoji u zajedničkom saopštenju isključenih članova stranke, koji su najavili pokretanje svog lista „Srpska rečenica“.

Nenad Milosavljević

 1. ariela kaže:

  Pametno…sta ce vam koji moj ko?..ionako vam trpezarija mala gurali ste se tu za stolom a “jedu” brate za desetoricu…ovako sad vas dvoje sednete ko ljudi pa lepo kulturno” jedete”…da vas citav svet razume…

  1. Ivan_KS kaže:

   A konačno su se stekli i uslovi za reorganizaciju budžeta stranke. Insajderske informacije kažu da će prvi na udaru biti kombi koji će biti prodat kao zvanično vozilo dosadašnjeg članstva i biti kupljen neki manji luksuzni gradski automobil (verovatno Smart) koji će zadovoljiti potrebe. Najbolji potez u doba recesije! Svaka čast, uzor drugima kako štedeti!

   1. celtic kaže:

    Dimenzije Smarta i Vukovog uma se slažu po Feng-Šuiju.

 2. slučajnaprolaznica kaže:

  Nebrat Vuk se zaista toliko prosipa da sam u jednom momentu pomislila da ovo nije tekst s Njuza, toliko je realan.

  Vuče, Vuče zašto su ti tako velike oči?
  – Da blenem značajno.
  Vuče, Vuče zašto su ti tako velika usta?
  – Da što više lupetam gluposti.
  Vuče, Vuče zašto nisi u Holandiji?
  – Duvam skank u kraju, jebo vas Ševeningen, nećete me živog uhvatitiiiiiiii

 3. Neki veliki Dr Mr kaže:

  SPO – Samo Porodica Ostala

 4. Tetka kaže:

  И шта ће им чланови?! Вук лако мења дрес према патрији – струји за коју мисли да ће победити…па га остали само успоравају у “доследној”. политичкој каријери… :P

 5. Zdravko kaže:

  “Vuk dlaku menja, ali cud nikako.”

 6. Milos kaže:

  Pogrešan zaključak ovih opozicionara u bivšoj stranci, nema tamo nikakvog dvoumlja nego Danicoumlja a Vuk ima da ide iz stranke kad Dana kaže.

 7. Sotir kaže:

  Ovde bi tebalo ostavljati smesne komentare a ne maloumne po necijem nalogu protiv Vuka. Bzvz.

  1. celtic kaže:

   Promijeni nick u ‘Satir’ i eto gomile veselih komentatorki ;-)

  2. Dejan Rats Hunter kaže:

   A gde ces smesnije komentare od Vukovih poteza? :DDD
   Pa njemu se ceo zivot politika svodila na pljuvanje po Milosevicu, ode Milosevic, ode i Vuk… U ISTORIJU tamo gde im je i mesto :DDD

 8. ja kaže:

  SVI SVI SVI… napolje iz stranke, koji ne misle kao ja

 9. upitnik kaže:

  Jebes selo tries kuca :D

 10. snezana kaže:

  You are free to do as we tell you.

 11. Hranislav Nestorović kaže:

  A Ilija Davidović? On je treći, verujte mi !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *