nazad na vrh

Vuk Drašković napravio žurku na balkonu u krugu Aleksandra Čotrića

Drašković i Čotrić napunili ceo balkon

BEOGRAD, 14. maj 2015, (Njuz) – Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković sa radošću je primio vest o rehabilitaciji Draže Mihailovića i tim povodom napravio veliku proslavu na svom balkonu u krugu Aleksandra Čotrića.

– Sunce pravde konačno je obasjalo Srbiju – nije krio oduševljenje Drašković – SPO se godinama borio i podneo velike žrtve kako bi istina o đeneralu Draži i njegovoj borbi izašla na videlo.

Predsednik SPO je naglasio da je današnja odluka suda dokaz da borba nije bila uzaludna, zbog čega je pozvao sve članove i simpatizere svoje stranke na veliku proslavu na njegovom balkonu.

– Tu smo Aleksandar Čotrić i ja i vlada velika gužva jer je Danica izbacila neki nameštaj iz dnevne sobe i stavila ga na balkon – u dahu je izgovorio Drašković, dok je pokušavao da probije kordon koji su sačinjavali kredenac i natkasna.

Aleksandar Čotrić nije želeo da daje izjave za medije. Samo je naglasio da je ovo veliki dan za Srbiju i obećao da će se oglasiti čim smisli neki prigodan aforizam.

Tagovi: ,
 1. Namestaj se nasao na balkonu kad ga je Danica gadjala jel je nacula da je na zurku pozvao Cecu koja je htela da dovede par svojih drugarica a bome I drugova!

  • Hm,hmm..nije, to je “stilski namestaj”..od “narodnih dobara” doneo ga Giska iz Gospica..”rekvirian je od ustasa.

 2. Zahebali ste se Uredništvo…Biće taj balkon za slavlje malo poveći ..zauzima bar trećinu Srbije + Republika Šumska , oni su , vaistinu usrećeni ovom revizijom i teleprontovanjem zlučinca u heroja ! Ispraviće me neko ,ako grešim , I hope so ?!..

 3. вук драшковић – највећа комуњарска јајара и дебеовска џукела ничим заслужио није да се нађе у ЊУЗ,нет вестима…

 4. Jel to onaj bradonja sa simsa 96/97.Gde ne pade…

 5. 1974 ta. U Ekspres politici feljton `Svi zločini četnika u Hercegovini‚‚. Autor šef kabineta Predsednika Sindikata SFRJ Mike Špiljka, Vuk Drašković poznat kao jedan od vođa studentskog protesta 1968 g. E posle je došla Danica.

 6. Vućina piše roman o Predragu Starčeviću,koga prebili do smrti,niko drugi nego sugradjani u uniformama tog vremena…!

 7. Hm,hmm..pomaze bok junaci !dreknu jedan starac iz publike, oficir OZNE u penziji…jarbol “zastavnjak pade ko sveca’..
  Naime, na jarbole na zvaničnoj bini najpre su podignute američka i britanska, a zatim francuska, ruska i srpska zastava. U devet sati i 15 minuta jedan od poklonika Ravnogorskog pokreta (unuk onog cice penzionera OZNA)sa par udaraca sekirom oborio je jarbol na kome je bila zastava Sjedinjenih Američkih Država. Jarbol je pao preko bine, prelomio se preko polovine, zastava se obrela u blatu. Koji tren kasnije drugi saboraš pritrčao je zastavi sa namerom da je dodatno oskrnavi , ali su veći skandal sprečila dvojica-trojica starijih “junakka”ravnogoraca povicima:
  Ne, aman, hoćeš da nas ponovo bombarduju… Par minuta kasnije organizatori koji su se našli u čudu problem sa američkom zastavom rešili su tako što su sa susednog jarbola skinuli srpsku trobojku sa orlom i krunom i na njeno mesto podigli zastavu SAD. Srpska zastava nije kasnije ni podizana na jarbol, nego je pred sam dolazak Vuka Draškovića na glavnu binu, razapeta između jarbola na kojima su visile američka i britanska zastava.

 8. Баш леп овај човечуљак.
  И лепо се носи.
  Како ли се зове, јел зна неко?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix