njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. maj. 2022

Vulin: Vojska je napravila ljude od mene

BEOGRAD, 11. maj 2022, (Njuz) – Srpski ministar policije izjavio je danas da se on zalaže za uvođenje obaveznog služenja vojnog roka jer, kako kaže, smatra da to može samo da bude od koristi kako državi tako i svim građanima koji će proći kroz vojnu obuku. Vulin je istakao da je njemu vojska puno pomogla jer je napravila ljude od njega.

– Ja pre i posle vojske nisam isti ljudi, to može da potvrdi svako ko me poznaje. U vojsci nisam dobio samo na zrelosti, već i na brojnosti, a uz to sam sada daleko disciplinovanija i organizovanija grupa ljudi, što mi je jako važno jer mi pomaže da daleko bolje obavim sve zadatke koje mi zadaje vrhovni komandant Aleksandar Vučić – rekao je ministar.

Vulin je dodao da mu nije jasno zbog čega se mnogi podsmevaju izjavi da će mladići u vojsci moći da nauče kako se namešta krevet.

– Ne vidim ništa sporno u tome, jer da me zbog dioptrije nisu odbili kada sam želeo da idem u vojsku, ja ne samo da bih znao da namestim krevet već bih i stan umeo da sredim bez bilo čije pomoći, a pogotovu bez pomoći tetke iz Kanade – objasnio je on.

Ministar je napomenuo da bi on bio za obaveznu vojsku čak i da ona od njega nije napravila ljude.

– Da je od mene uspela samo čoveka da napravi i to bi se moglo smatrati neverovatnim uspehom – rekao je prvi čovek srpske policije.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *