nazad na vrh

Vulin: Vojska je napravila ljude od mene

BEOGRAD, 11. maj 2022, (Njuz) – Srpski ministar policije izjavio je danas da se on zalaže za uvođenje obaveznog služenja vojnog roka jer, kako kaže, smatra da to može samo da bude od koristi kako državi tako i svim građanima koji će proći kroz vojnu obuku. Vulin je istakao da je njemu vojska puno pomogla jer je napravila ljude od njega.

– Ja pre i posle vojske nisam isti ljudi, to može da potvrdi svako ko me poznaje. U vojsci nisam dobio samo na zrelosti, već i na brojnosti, a uz to sam sada daleko disciplinovanija i organizovanija grupa ljudi, što mi je jako važno jer mi pomaže da daleko bolje obavim sve zadatke koje mi zadaje vrhovni komandant Aleksandar Vučić – rekao je ministar.

Vulin je dodao da mu nije jasno zbog čega se mnogi podsmevaju izjavi da će mladići u vojsci moći da nauče kako se namešta krevet.

– Ne vidim ništa sporno u tome, jer da me zbog dioptrije nisu odbili kada sam želeo da idem u vojsku, ja ne samo da bih znao da namestim krevet već bih i stan umeo da sredim bez bilo čije pomoći, a pogotovu bez pomoći tetke iz Kanade – objasnio je on.

Ministar je napomenuo da bi on bio za obaveznu vojsku čak i da ona od njega nije napravila ljude.

– Da je od mene uspela samo čoveka da napravi i to bi se moglo smatrati neverovatnim uspehom – rekao je prvi čovek srpske policije.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix