njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

24. nov. 2018

Vulkanizeru prvi slobodan termin za postavljanje zimskih guma mart 2019.

BEOGRAD, 24. novembar 2018, (Njuz) – Ognjenu Dabiću, vulkanizeru sa Zvezdare, prvi slobodan termin za postavljanje zimskih guma je 3. mart 2019. godine u 11:30 časova, saznaje Njuz.

Ovaj vulkanizer navodi da već neko vreme skoro uopšte ne uspeva da radi svoj posao, jer dobar deo dana provodi u telefonskim razgovorima sa mušterijama koje bi da zakažu zamenu guma.

– Ljudi su veoma neodgovorni što misle da u novembru mogu da zakažu zamenu guma za nekoliko dana. Odgovorni vozači postavljanje zimskih guma zakazuju u julu, eventualno avgustu – smatra ovaj vulkanizer i navodi da vozači koji tek treba da zakažu ne treba da očajavaju, jer postoji velika šansa da će mart biti hladan.

– Svakodnevno čitamo kako nas očekuje nikad hladnija zima, tako da će svi vozači koji početkom marta zamene gume sigurno desetak dana moći da ih koriste u vožnji po snegu, pre nego što krajem marta bude 30 stepeni – kaže Ognjen i apeluje na vozače da ovih dana počnu polako da zakazuju zamenu zimskih guma za letnje.

Marko Dražić

  1. Čegevara kaže:

    Hahahhahahahhahhahahah rasveta je čudo!

  2. voya montoya kaže:

    Eto ,kad propise i zakone donosi Skupstina Srbije,digitalizovana i degenizovana…!!Zakoni dok zazive,mi zagrobni staz ostvarujemo…Nego da mi obucemo tzv. zute prsluke,uzmemo pajsere u ruke,serbske,pa sami zamenimo, sto se moze zameniti…??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *