nazad na vrh

Vulkanizeru prvi slobodan termin za postavljanje zimskih guma mart 2019.

BEOGRAD, 24. novembar 2018, (Njuz) – Ognjenu Dabiću, vulkanizeru sa Zvezdare, prvi slobodan termin za postavljanje zimskih guma je 3. mart 2019. godine u 11:30 časova, saznaje Njuz.

Ovaj vulkanizer navodi da već neko vreme skoro uopšte ne uspeva da radi svoj posao, jer dobar deo dana provodi u telefonskim razgovorima sa mušterijama koje bi da zakažu zamenu guma.

– Ljudi su veoma neodgovorni što misle da u novembru mogu da zakažu zamenu guma za nekoliko dana. Odgovorni vozači postavljanje zimskih guma zakazuju u julu, eventualno avgustu – smatra ovaj vulkanizer i navodi da vozači koji tek treba da zakažu ne treba da očajavaju, jer postoji velika šansa da će mart biti hladan.

– Svakodnevno čitamo kako nas očekuje nikad hladnija zima, tako da će svi vozači koji početkom marta zamene gume sigurno desetak dana moći da ih koriste u vožnji po snegu, pre nego što krajem marta bude 30 stepeni – kaže Ognjen i apeluje na vozače da ovih dana počnu polako da zakazuju zamenu zimskih guma za letnje.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Hahahhahahahhahhahahah rasveta je čudo!

  2. Eto ,kad propise i zakone donosi Skupstina Srbije,digitalizovana i degenizovana…!!Zakoni dok zazive,mi zagrobni staz ostvarujemo…Nego da mi obucemo tzv. zute prsluke,uzmemo pajsere u ruke,serbske,pa sami zamenimo, sto se moze zameniti…??

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix