njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. apr. 2022

Za nedelju širom Srbije zakazan Sajam crnih džipova

CELA SRBIJA, 2. april 2022, (Njuz) – Veliki Sajam crnih džipova, koji se poslednjih godina održava širom Srbije, zakazan je ove godine za nedelju, 3. april, saznaje Njuz.

Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja se organizuje na svakih nekoliko godina u blizini osnovnih škola, vrtića i mesnih zajednica, biće prikazani najnoviji modeli crnih džipova sa zatamljenim staklima.

– Osnovna razlika u odnosu na klasičan Sajam automobila je u tome što su tamo vozila parkirana u hali, dok ovde posetioci mogu da vide džipove na ulicama. Neki stoje parkirani, dok se neki se i voze, pa tako ljudi mogu da vide automobile u mnogo prirodnijem ambijentu – istakao je jedan od organizatora ovog sajma, Milorad Pantić, popularni Mile Pajser.

– Dok se na klasičnom Sajmu automobila ispred vozila nalaze atraktivne devojke, koje su često žrtve neumesnih komentara poput “lutko, je l ideš i ti uz auto”, ovde smo se opredelili da u vozilima budu ćelavi, nabildovani muškarci, tako da nijednom posetiocu neće pasti na pamet neki glup komentar – istakao je naš sagovornik i dodato da je radno vreme Sajma od 7 ujutru do 20 časova, a da, u slučaju potrebe, on može da se produži i do kasno u noć.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

  1. Patrijota kaže:

    Istina! Juče je bio praznik za oči.

  2. Радојица kaže:

    – Нема више потребе за џиповима. Предизборна кампања траје још од 2012-е. У континуитету, 24/7.
    – Ко то каже?
    – Каже чистачица у РТС-у кад сретне АВ АВ-а на ходнику: ,,Ало бре дете, имаш ли ти кућу?”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *