nazad na vrh

Zahvaljujući digitalizaciji roditelji u digitalnoj formi dobili informaciji da im je dete odbijeno za vrtić

BEOGRAD, 24. oktobar 2019, (Njuz) – Milan i Jovana Tanović, roditelji dvogodišnjeg Stefana, zahvaljujući digitalizaciji uspeli su da u digitalnoj formi dobiju informaciju da njihovo dete nije primljeno u državni vrtić.

Oni kažu da su malo razočarani zbog ove vesti, ali da je ona ipak u drugom planu i u senci činjenice da su u predivnoj elektronskoj formi dobili ovu informaciju.

– Ne kaže džabe naš narod bolje biti digitalno odbijen, nego biti analogno primljen – kaže Milan i dodaje da je divan osećaj što se odbijenica dobije nakon svega nekoliko klikova.

Stefanova majka Jovana kaže da su sa starijim detetom imali prilično neprijatnu situaciju kada im je u pisanoj formi stigla odbijenica.

– Stvarno smo se osećali kao neki kromanjonci dok smo gledali papir sa informacijom da za naše dete nema mesta u državnom vrtiću. Kad nam je sad stigla ta informacija u digitalnoj formi, osećali smo se nekako kao ljudi. Ljudi koji vide veliki napredak i to za samo dve godine, koliko je prošlo od naše prve odbijenice – kaže Jovana i napomenula da jedva čeka sledeću godinu kada će ponovo aplicirati.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

  1. DigitalAna lezbo hibrid kiborg, odosmo u pakao, stvarno Armagedon u najavi iz 1 u 1.

  2. A da su Stefana upisali u zvezdinu školu, ne samo da bi bio primljen (i digitalno i analogno), nego bi i odma počeo da zaradjuje i to sigurne državne donacije. Ovako su sami krivi – zabavište, škola, studije, doktorat – ma ite molim vas! Srbija je to! Sve moze brze, bolje, jače od redovnog!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix