Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. mar. 2023

Zahvaljujući sistemu tri koverte čovek uvek ima koverte u kući

ZEMUN, 31. mart 2023, (Njuz) – Zemunac, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, uspeo je zahvaljujući sistemu tri koverte da za samo tri meseca dođe to toga da u kući uvek ima tri koverte. On u izjavi za Njuz navodi da dok nije počeo da primenjuje ovaj sistem u kući nikada nije imao više jedne koverte.

– Za ovaj sistem je veoma važna stroga disciplina jer ako u nekom trenutku popustite veoma lako vam se može desiti da ostanete sa samo dve koverte u kući. Kada dobijete platu odmah kupite dve koverte i sklonite ih sa strane. Idealno bi bilo da u kući već imate jednu praznu kovertu u kojoj možete da držite ove dve, jer time znatno skraćujete ceo postupak i ranije dolazite do momenta u kom u kući uvek imate tri koverte ali to nije presudno, bitno je samo da čim dobijete platu kupite dve koverte – objašnjava ovaj Zemunac.

– Druga stvar koja je od krucijalnog značaja jeste da ne trošite koverte na bilo šta, odnosno da sve što inače čuvate u kovertama sada čuvate u samo jednoj, najviše dve koverte. Na taj način vam sve ostale koverte ostaju slobodne i možete ih ostaviti sa strane. Moram da dodam da sam u tako kratkom vremenskom roku došao do toga da uvek imam tri koverte zahvaljujući roditeljima koji su mi u početku pomogli tako što su mi tokom prva dva meseca davali po jednu kovertu – istakao je naš sugrađanin.

On je napomenuo da su sve koverte koje ima u kući uvek prazne pošto od plate ne može ništa da uštedi jer dosta novca troši na kupovinu koverti.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *