njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

29. aug. 2016

Zaplenjeno više od 250 polovnih poslanika

BEOGRAD, 29. avgust 2016, (Njuz) – Akcijom Poslaničke inspekcije u Skupštini Srbije u centru Beograda zaplenjeno je 250 polovnih skupštinskih poslanika. Akcija je izvedena zbog “kočenja društvenog progresa i otežavanja normalnog funkcionisanja države”.

Kako se saznaje iz pouzdanih izvora, velika akcija inspektora u Skupštini, poznatoj po tome da se u njoj uvek pred svaki novo zasedanje okupljaju preprodavci polovnih poslanika, izvedena je u sklopu akcije “novi početak”. Cilj akcije je da se tržište očisti od polovnih poslanika kako bi na red došli neki novi

Iz Grada Beograda je saopšteno da su inspektori Odeljenja za skupštinski nadzor nad trgovinom poslanicima u okviru Sekretarijata za zakulisne poslove, reagovali na osnovu prijava građana da je u Skupštini “zapažen ogroman broj starih, polovnih i dobro istrošenih lica od kojih nam je muka”.

Prema rečima gradske sekretarke za skupštinske trgovačke poslove, oni su, uz asistenciju Skupštinske komunalne policije i učešće JKP “Gradska čistoća”, 23. i 25. avgusta izvršili inspekcijski nadzor nad trgovinom poslanicima van prodajnog objekta Skupštine i zaista naišli na ogroman broj polovnih poslanika.

– Na licu mesta je zatečen veći broj biznismena koji su prodavali i kupovali već korišćene poslanike kojima je odavno istekao rok upotrebe. Ovim licima je izrečena mera zabrane rada i oduzeta im je roba – 250 polovnih poslanika. Protiv njih će biti podnete prijave i biće im rečeno da se zakunu da to više nikad neće raditi, rekla je gradska sekretarka i dodala da se moraju poštovati pravila i da ovakvom prodajom ne sme da se narušava naredak društva i otežava funkcionisanje države.

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Iako nauka svaki dan dolazi do novih saznanja, mnoge činjenice su nepromenjene kroz vekove. Polovni učbenici nisu problem, sem u Srbiji. Sa druge strane mnogi poslanici su menjali partije, ubedjenja pa i pravac delovanja. Ovakvi poslanici bi svugde bili problem, sem u Srbiji!

  2. Мрвица kaže:

    Zaplenjenu drogu spaljuju, a poslanike? Ne mora , postoje i drugi načini za uništavanje otpada

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *