nazad na vrh

Zašto Vučić ima 9 televizora u kancelariji

Tagovi: ,
  1. Vin vin koji ste vi kraljevi

  2. Da ne propusti moguću vest da se Quintorka iz Brisela predomislila!

  3. А нико да каже да су то телевизори које је најскромнији председник у Европи купио од електричара, половне, на кило, “ЕИ” Ниш са “Искра” стабилизаторима, јер немамо сви паре да водимо децу на мундијал, зато их је и пазарио, док ви будете јели сендвиче (ха ха) и пили пиво на стадиону, он ће уз “Fla-Vor-Aid” сок на растварање да прати утакмице на тим телевизорима, а за грицкање има само нокте, сирома. Или *оћете да преко “транџе” прати пренос, па да га зајебавате да је педер, и лопов, и ђубре издајничко, и шиптарско копиле, и психички болесник, манипулатор, кукавица уцењена и како све не називате тог човека кога нам је Бог по заслузи послао због грегова наших, много смо грешили јеби га сад. Идем сад да купим ТВ у “Вин-Вину”, да окајем грехе, огрешио сам се о Госн Председника, онаки човек, греота бре да га нападате. Ево нећу више.

  4. Koliko će da skoči BDP proizvođačima tv-a, kad AV klonovi, strateški raspoređeni na rukovodeća mesta po svim zabitima Srbije, krenu da ga kopiraju?

  5. Samo posmatra, kako lazu Nebeski narod uoci sletanja…Tek da mu nesto,kao pilotu ove letelice,nesto ne promakne,u poslednjem momentu najopasnijem delu leta vazduplohova Srbija-sletanje,sa kursa,sa piste…

  6. 3 za Jeremica Djilasa i Jankovica i jos 6 za Vulina

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix