nazad na vrh

Zbog dobrovoljnog odlaska u pritvor sud ukida pritvor Urošu Mišiću

Mišić otklonio sumnju da planira da beži

BEOGRAD, 25. mart 2013, (Njuz) – Krivično vanpretresno veće Prvog osnovnog suda u Beogradu ukinulo je svoje rešenje o određivanju pritvora Urošu Mišiću i naložilo njegovo hitno puštanje na slobodu jer se Mišić dobrovoljno predao i došao u Okružni zatvor.

Sud podseća da je Mišić u prošli četvrtak pušten iz pritvora, a da je u petak, na zahtev tužilašta i posle podizanja optužnog predloga, doneta nova odluka o njegovom pritvaranju.

– Odluka o pritvoru doneta je u petak pred kraj radnog vremena, a Mišić se sam javio već u ponedeljak, prvog radnog dana. Ovim postupkom Mišić je pokazao visok stepen odgovornosti i poštovanje pravosudnog sistema Srbije, te otklonio svaku sumnju da ima nema nameru da beži – navodi su u obrazloženju odluke suda.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija navode da će Uroš Mišić biti pušten iz Centralnog zatvora čim ih sud obavesti o ovoj odluci, bilo pisanim bilo usmenim putem.

– Za nas će biti dovoljno i da ovu odluku, kao zvaničnu informaciju, čujemo u sredstvima javnog informisanja i Uroš Mišić će ponovo biti slobodan građanin – kaže Milana Stevović direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Bane Grković

 1. To, Uroše Nejaki! Sad pravac Novo Groblje, isto dobrovoljno, sve po pravilima, pa se javi sa nekog kestena posterom….

  • Postovanje za Urosa, ipak je on najpoznatije ime i lice srpskog fudbala!

   • Ko god se nameće, gura laktovima, gazi ili/i ne poštuje druge, ili fizički skreće pažnju na sebe, dokazao je svoju pamet. Takav od mene nema poštovanje, vo vijeke vijekova.

    P.S. Umalo da zaboravim dodati: ‘I treba ga ubiti.’

 2. Eto to je stvarno dokaz da je ovaj decacic nevin…pa ko iole promucuran i islifovan dolazi “mecki na rupu”…sad stvarno vidimo na delu onu parolu “pravda za Urosa”…impresionirana sam.

  • Mislis “Prada za Urosa”, da nam bude lep i moderan u pritvoru, zatvoru ili nekoj trecoj kazneno-popravnoj ustanovi :P

 3. fail, možete vi to bolje

 4. Pravda za Vanpretresno veće!

 5. Pa sto ga ne puste da gleda i utakmicu sa Skotima?
  Sa njim ce, barem na tribinama, biti zanimljivo, uzbudljivo, borbeno, vatreno…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix