njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. dec. 2019

Zbog izbacivanja Rusije sa Olimpijskih igara, rusofil prinuđen da navija za Srbiju

BEOGRAD, 9. decembar 2019, (Njuz) – Vojislav Bogićević, rusofil sa Konjarnika, ogorčen je zbog današnje odluke Svetske antidoping agencije da Rusiji zabrani učešće na svim svetskim takmičenjima u naredne četiri godine. Prema prvim informacijama, on će u ovom periodu biti prinuđen da navija za Srbiju.

Ovaj mladić kaže za Njuz da ne može da veruje da će sad morati da prati neke sportove koje skoro nikada nije gledao.

– Svake godine sam uživao u gimnastici, atletici, dizanju tegova, skokovima u vodu i mačevanju, dok ću sada, zbog izostanka Rusije, morati da navijam za neku tamo Srbiju i to u sportovima koje nikog živog ne zanimaju poput vaterpola, odbojke, košarke ili tenisa. Dobro, tenis sam još gledao svojevremeno, ali sam ga batalio kako se povukao Safin – kaže ovaj čovek i napominje da je čuo da Srbija u atletici ima neku Ivanu Španović, ali da ona sigurno ne može da bude ni približno uspešna kao jedna velika Jelena Isinbajeva.

Vojislav kaže da ga od praćenja letnjih Olimpijskih igara bez Rusije, više plaše samo zimske Olimpijske igre bez ove države.

– U Tokiju ću makar imati sportiste iz nama bratske Srbije, ali šta treba da gledam na zimskim Olimpijskim igrama, neke Austrijance, Nemce, ili ne daj bože Norvežane?! – pita se ovaj rusofil.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

  1. Djura kaže:

    imam utisak da je Nice uzalud plakao,kada smo mi Srbi u pitanju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *