nazad na vrh

Zbog izbacivanja Rusije sa Olimpijskih igara, rusofil prinuđen da navija za Srbiju

BEOGRAD, 9. decembar 2019, (Njuz) – Vojislav Bogićević, rusofil sa Konjarnika, ogorčen je zbog današnje odluke Svetske antidoping agencije da Rusiji zabrani učešće na svim svetskim takmičenjima u naredne četiri godine. Prema prvim informacijama, on će u ovom periodu biti prinuđen da navija za Srbiju.

Ovaj mladić kaže za Njuz da ne može da veruje da će sad morati da prati neke sportove koje skoro nikada nije gledao.

– Svake godine sam uživao u gimnastici, atletici, dizanju tegova, skokovima u vodu i mačevanju, dok ću sada, zbog izostanka Rusije, morati da navijam za neku tamo Srbiju i to u sportovima koje nikog živog ne zanimaju poput vaterpola, odbojke, košarke ili tenisa. Dobro, tenis sam još gledao svojevremeno, ali sam ga batalio kako se povukao Safin – kaže ovaj čovek i napominje da je čuo da Srbija u atletici ima neku Ivanu Španović, ali da ona sigurno ne može da bude ni približno uspešna kao jedna velika Jelena Isinbajeva.

Vojislav kaže da ga od praćenja letnjih Olimpijskih igara bez Rusije, više plaše samo zimske Olimpijske igre bez ove države.

– U Tokiju ću makar imati sportiste iz nama bratske Srbije, ali šta treba da gledam na zimskim Olimpijskim igrama, neke Austrijance, Nemce, ili ne daj bože Norvežane?! – pita se ovaj rusofil.

Marko Dražić i Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. imam utisak da je Nice uzalud plakao,kada smo mi Srbi u pitanju!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix