IG screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. jun. 2023

Zbog kombinovanja trešanja i koka-kole Vučić najavio da će sledeći instagram video biti iz WC-a Predsedništva

BEOGRAD, 6. jun 2023, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će sledeći video na njegovom Instagram profilu biti snimljen u WC-u Predsedništva. On je u storiju, koji je tim povodom objavio, naveo da je zbog kombinovanja trešanja sa koka – kolom prinuđen da umesto terase Predsedništva za snimanje koristi drugu lokaciju.

– Dragi prijatelji, zbog problema izvazvanih konzumacijom trešanja i koka – kole zero, sledeći video na ovom profilu neće biti snimljen na terasi već u WC-u Predsedništva. Društvo će mi, kao i do sada, praviti Ana i Siniša jer predaja nije opcija. Želim samo da naglasim da sam koka – kolu i trešnje sam platio – napisano je u storiju.

Ovu informaciju potvrdila je i premijerka Brnabić.

– Uprkos problemima sa kojima se suočavao tokom celog popodneva i većeg dela noći predsednik je smogao snage da se oglasi na instagramu i da najavi novi Instagram video. Ja sam ga juče molila da ne jede sam trešnje uz koka – kolu ali on je odbio Sinišinu i moju ponudu za pomoć i istakao je kako je navikao da se muči i da ako zbog toga završi na WC šolji to radi isključivo zbog građana Srbije i za njihovu budućnost – objasnila je predsednica Vlade i dodala da će predsednik u novom Instagram videu saopštiti građanima nešto veoma važno.

Kako Njuz nezvanično saznaje predsednik će sutra građane obavestiti o tome koje namirnice nikako ne treba kombinovati sa koka – kolom i najaviće kada planira napuštanje WC-a.

Soko Sokolović

  1. Kec iz rukava kaže:

    https://youtu.be/GDad1SNVmB0 врло прикладно

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *