Partizan dao ostavku u dogovoru sa navijačima
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

01. aug. 2016

Zbog loših rezultata Partizan podneo ostavku na mesto fudbalskog kluba

BEOGRAD, 1. avgust 2016, (Njuz) – Čelnici crno-belih saopštili su danas da je Partizan zbog loših rezultata na startu sezone podneo ostavku na mesto fudbalskog kluba.

Generalni direktor Miloš Vazura objasnio je u izjavi za Njuz da je to učinjeno u dogovoru sa navijačima i da će uskoro biti poznato ko će zauzeti upražnjeno mesto fudbalskog kluba u sportskom društvu Partizan.

– Nama ionako nije bio prioritet da budemo fudbalski klub i u skladu sa tim opredeljenjem sastavili smo stručni štab i selektirali igrače. Iako možda tako deluje, naša odluka uopšte nije ishitrena jer je ova uprava od momenta kada je preuzela Partizan radila na tome da jednog dana dođemo do pozicije u kojoj se sada nalazimo – rekao je Vazura.

– S obzirom na to kakve smo rezultate postigli i na partije koje su igrači pružali smatram da nema potrebe da se bilo ko preterano uzbudi oko ove situacije. Jednostavno nešto je moralo da se menja, o smeni uprave nije bilo govora, ne možemo da promenimo sve igrače i jedino što nam je ostalo je da podnesemo ostavku na mesto fudbalskog kluba. Razumem navijače i njihov revolt, ali sami su krivi zbog prevelikih očekivanja koja su imali od ovog tima – dodao je generalni direktor kluba iz Humske.

Vazura je istako da je njemu u ovoj situaciju najteže jer će igrači relativno lako sebi naći novi klub, dok njemu neće biti nimalo lako da opet negde zauzme poziciju generalnog direktora.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Jasno je da svugde u svetu fudbal igraju igrači, jedino u srbiji to pokušava da radi savez i klubovi u njemu! (i što je najgore najčešće u njima sede bivši igrači – loši i ispod proseka)!

 2. Ja sam kaže:

  Mogla bi Zvezda da preuzme deo ,,nadimka” Patrizana, pa da bude Crna Zvezda, ili Crno Crni.
  Nema tu vise nista Belo, a nema ni Indijanaca. ;-(.

  1. Ja sam kaže:

   Pitam navijace Zvezde i Partizana, kada za godinu, dve… neki od ova dva tima postane prvak Evrope u kosarci ili fudbalu a u njemu ne bude ni jednog igraca koji je pre nego sto je zaigrao za ove klubove cuo za ,,Djurdjevdan”, ,,grobare”, Ducija, Kicu, Moku, Mancea, Sekija…ne bude u njemu ni jednog klinca iz komsiluka…za koga, ili protiv koga cete navijati?
   Za/protiv ime, klub, upravu, secanje, tradiciju, vlasnika…?

 3. Рубљов kaže:

  Надимак “Парни ваљак” препустићемо озбиљној српској путарској фирми која има два, четири, шест или осам ваљака, па да их групише као “Парни ваљак” , а ако хоће да групишу први, трећи, пети и седми ваљак морају од неког другог да узму име у франшизу…

 4. voya montoya kaže:

  I Partizan ima večitog rivala,komšije ,brdjani.Oni imaju vizuru od mandatara…Tj. viziju od mandatara,zvat će se nakon desetine poglavlja,Heineken Red Stars Četnici,zahvaljujući direktnim stranim investitorima i odanoj publici još od Barija…

 5. mizantropikus kaže:

  Polako svakoga dana sve su blizi da se zaista budu pravi grobari.
  Sahranjuju sami sebe.
  Jos delije da odlete u p.m
  Pa da se napokon otarasimo beogradskog komunizma.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *