njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

13. okt. 2013

Zbog mera štednje Milorad Veljović pozvao Šarića da se sam preda

Šarićeva predaja bi policiji mogla da uštedi milione dinara, poručio je Veljović

BEOGRAD, 13. oktobr 2013, (Njuz) – Direktor policije Milorad Veljović pozvao je na konferenciji za štampu odbeglog narko bosa Darka Šarića da se sam preda i tako pomogne budžetu Srbije u vremenima kada je štednja veoma bitna za zemlju.

Veljović je izjavio da bi takav potez Šarića uštedeo policiji na milione dinara koje oni trenutno troše na pokušaje da utvrde gde se on nalazi i privedu ga pravdi.

– Šarić svojim odbijanjem da se preda direktno šteti budžetu Srbije u trenucima kada je svaki dinar bitan. To je užasno nepatriotski od njega i ja se nadam da će se taj čovek dozvati pameti i uštedeti nam ogromne pare tako što će se sam predati. O tome kolika je bahatost Darka Šarića najbolje govori podatak da policija samo na doušnike koji pokušavaju da utvrde njegovu lokaciju troši dnevno oko milion dinara. To je nečuveno da se tolike pare troše na jednog čoveka – izjavio je vidno ogorčeni direktor policije.

Veljović je naglasio i da bi novac koji se troši na plate policajaca koji se bave samo slučajem Šarić “mogao da bude mnogo bolje iskorišćen u zemlji poput naše, ali ne, gospodin neće da se preda.”

– Još jednom kažem da bi bilo najbolje da se on sam preda – naravno, mislim najbolje za srpski budžet. On misli da je sva ta oprema za špijuniranje i prisluškivanje besplatna? Ne, to plaćaju građani Srbije. I što je duže u bekstvu to više plaćaju. Svaki minut je dragocen i što se pre preda, to ćemo više uštedeti – precizirao je Veljović.

Direktor policije je zaključio konferenciju poslednjim apelom Šariću da se preda pokazujući tabelu sa uporednim prikazom troškova koje policija ima zbog Šarića i brojem vrtića koji se za te pare mogu izgraditi.

Viktor Marković

 1. celtic kaže:

  Možda se pojavi u vrtiću!

 2. aleksandar kaže:

  mozda ga pripadnici Medjuopstinskog Udruzenja Polupismenih
  Srbije zaustavljaju svakodnevno, ali ga uvek puste za 500-1000 dindzi….

 3. Ender kaže:

  Neka mu ponude dogovor da ako se sam preda, biće mu takođe smanjena zatvorska kazna. Tako da eto onda još jedne uštede, manje će državu da košta njegovo robijanje. A ako je situacija baš kritična sa budžetom, možda neće ni morati u zatvor.

  1. edukovani menadzer kaže:

   On im je od ranije poznat tako da nece zavrsiti u zatvoru. Dobri su to drugari.

 4. pantic kaže:

  najcrnje mi je od svega što bez problema mogu da zamislim Veljovića da ovo govori

 5. Dejan kaže:

  Ne mogu da verujem na šta je spala ova država! Moliti nekog kriminalca da se preda, samo da bi se uštedeo novac…

 6. Vladimir kaže:

  Veljović je to i rekao, deo sa pozivom Šariću da se sam preda, nije NjUZ-ovan

  1. aleksandar kaže:

   njuz je samo razotkrio pravi razlog, kao i obicno

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *