njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. aug. 2022

Zbog najavljenih restrikcija struje televizije će štampati Vučićeve govore

BEOGRAD, 31. avgust 2022, (Njuz) – Sve televizije sa nacionalnom frekvencijom spremne su da, u slučaju restrikcija struje, pređu na štampanje predsednikovih obraćanja, prenose domaći mediji.

– Dajemo sve od sebe da građanima, koji su u strahu da zbog restrikcija struje neće moći da gledaju predsednikova obraćanja na televiziji, obezbedimo da što pre saznaju šta je on pričao – kaže Dragan Bujoševič, glavni i odgovorni urednik RTS-a – Imamo već dogovor sa nekoliko štamparija koje su spremne da u najkraćem roku u specijalnom izdanju odštampaju predsednikove govore. Ljudi ne treba da se boje da će zbog manjka struje propustiti neku Vučićevu misao jer su pre televizije postojale štamparske mašine, a pre njih štamparske prese. Svakako ćemo naći način da građani dobiju ono za šta plaćaju pretplatu – rekao je Bujošević – Angažovaćemo i ilustratore koji će crtati predsednikove misli, ako treba – dodao je on.

I sa Televizije Happy umiruju građane i tvrde da nema mesta panici u slučaju izostanka Vučićevih gostovanja.

– Razmišljamo da između dve restrikcije pređemo na crno-beli prikaz slike jer ćemo tako štedeti električnu energiju. Ljudima nije bitno da li gledaju crno-belog predsednika ili u boji, najbitnije im je da je on na televiziji. Ili u novinama, ako baš bude potrebno – rekao je Milomir Marić, urednik Televizije Happy.

Vlasnik Televizije Pink, Željko Mitrović, kaže da bi bez predsednikovih obraćanja Pink ostao bez 50% svog programa i da je zato odlučio da osmisli alternativne vidove napajanja, poput dizel agregata, vetrenjače i solarnih panela, te da je podneo zahtev za patentiranje ovih pronalazaka.

Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *