nazad na vrh

Zbog novih snežnih padavina gradska vlast apeluje na sve Beograđane da ne izlaze iz kuće u 18 časova

BEOGRAD, 15. decembar 2018, (Njuz) – Nove snežne padavine očekuju se do kraja dana, posebno u popodnevnim časovima, zbog čega su beogradske vlasti apelovale na sve sugrađane da nigde ne izlaze posle 18 časova.

Prema njihovim rečima, veliki snežni nanose očekuju se u centru grada, posebno na platou kod Filozofskog fakulteta i nekoliko okolnih ulica, zbog čega je važno da se niko tamo ne uputi između 18 i 20 časova.

– Naše službe rade danonoćno i većina ulica je prohodna, ali teško ćemo biti u stanju da se izborimo sa novim naletima snega u centru grada tokom popodneva. Najpametnije je da svi građani ostanu kod kuće, navuku zavese i puste TV program. Ako ne znaju šta da gledaju, imaju u 20 časova Vučićevo obraćanje naciji – izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On napominje da se iskreno nada da će građani poslušati njegovu preporuku i da će u centru grada u 18 časova biti samo kamerman i reporterka Studija B Barbara Životić, koja će svim građanima, u njihovim toplim domovima, podariti novo uključenjem sa beogradskih ulica.

– Apelujem na građane da budu razumni i ne rizikuju da budu zarobljeni u snegu u centru grada, ne može Vučić svakog da spasava – izjavio je Vesić i napomenuo da naši sugrađani koji žive u predgrađima eventualno mogu da izađu na kratko u komšiluk i bace pogled na novogodišnje ukrase, ali da nikako ne idu u centar.

Marko Dražić

  1. Barbara, oženi me!

  2. Koji ste vi govnari

  3. Sad bas nasli da prave proteste, usred zutog meteoalarma i posta,koji tradicionalno praktikujemo,jos od 1990. ( po nasem kalendaru )…Braco i sestre,mi smo sa Vama,ali u krugu porodice,i prijatelja…U to ime,saljemo Vam telegram podrske, i paket Plazma keksa ( protestantima juzno od Bambilenda )

  4. Eeee budala,i jos zakazali Novi protest,bas za 22.decembar,kad slavimo Dan JNA…cak i u Vojsci Srbije,bice podsecanja…na ondasnju Zonu Kopnene i morske bezbednosti…i na sadasnjeg vrhovnog komandanta i adjutanta!!!

  5. Tako je i voljeni i nikad prežaljeni slobica imao in vivo eksperiment za po život opasnim pomračenjem sunca. To je bila samo uvertira, 1999.god. nam ga je stvarno pomračio…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix