nazad na vrh

Zbog novih snežnih padavina gradska vlast apeluje na sve Beograđane da ne izlaze iz kuće u 18 časova

BEOGRAD, 15. decembar 2018, (Njuz) – Nove snežne padavine očekuju se do kraja dana, posebno u popodnevnim časovima, zbog čega su beogradske vlasti apelovale na sve sugrađane da nigde ne izlaze posle 18 časova.

Prema njihovim rečima, veliki snežni nanose očekuju se u centru grada, posebno na platou kod Filozofskog fakulteta i nekoliko okolnih ulica, zbog čega je važno da se niko tamo ne uputi između 18 i 20 časova.

– Naše službe rade danonoćno i većina ulica je prohodna, ali teško ćemo biti u stanju da se izborimo sa novim naletima snega u centru grada tokom popodneva. Najpametnije je da svi građani ostanu kod kuće, navuku zavese i puste TV program. Ako ne znaju šta da gledaju, imaju u 20 časova Vučićevo obraćanje naciji – izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On napominje da se iskreno nada da će građani poslušati njegovu preporuku i da će u centru grada u 18 časova biti samo kamerman i reporterka Studija B Barbara Životić, koja će svim građanima, u njihovim toplim domovima, podariti novo uključenjem sa beogradskih ulica.

– Apelujem na građane da budu razumni i ne rizikuju da budu zarobljeni u snegu u centru grada, ne može Vučić svakog da spasava – izjavio je Vesić i napomenuo da naši sugrađani koji žive u predgrađima eventualno mogu da izađu na kratko u komšiluk i bace pogled na novogodišnje ukrase, ali da nikako ne idu u centar.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Barbara, oženi me!

  2. Koji ste vi govnari

  3. Sad bas nasli da prave proteste, usred zutog meteoalarma i posta,koji tradicionalno praktikujemo,jos od 1990. ( po nasem kalendaru )…Braco i sestre,mi smo sa Vama,ali u krugu porodice,i prijatelja…U to ime,saljemo Vam telegram podrske, i paket Plazma keksa ( protestantima juzno od Bambilenda )

  4. Eeee budala,i jos zakazali Novi protest,bas za 22.decembar,kad slavimo Dan JNA…cak i u Vojsci Srbije,bice podsecanja…na ondasnju Zonu Kopnene i morske bezbednosti…i na sadasnjeg vrhovnog komandanta i adjutanta!!!

  5. Tako je i voljeni i nikad prežaljeni slobica imao in vivo eksperiment za po život opasnim pomračenjem sunca. To je bila samo uvertira, 1999.god. nam ga je stvarno pomračio…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix