njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. aug. 2019

Zbog pada Beogradskog univerziteta na Šangajskoj listi kupci diploma traže da im se vrati novac

BEOGRAD, 20. avgust 2019, (Njuz) – Nakon objave da je Univerzitet u Beogradu pao za više od 100 mesta na Šangajskoj listi, kupci diploma digli su glas i od prodavaca zahtevaju vraćanje novca.

U izjavi za Njuz kupci diploma ističu da se osećaju prevarenim jer su diplome platili više od njihove sadašnje vrednosti i napominju da su prodavci dužni da ih obeštete.

HOĆEŠ JOŠ NJUZA? KLIKNI OVDE I PODRŽI NJUZ NA PATREONU!

– Kada sam kupovao diplomu Beogradski univerzitet bio je u prvih 300 mesta na svetu i zbog toga nisam pravio problem oko cene. Znao sam da kvalitetno obrazovanje košta i bio sam spreman da taj kvalitet adekvatno platim. Međutim, posle ovolikog pada na listi moja diploma više nema tu vrednost i ja želim svoj novac nazad – istakao je Mladen Kozomara, jedan od kupaca diplome.

– Prodavci moraju da nam vrate novac jer su nas prevarili. Oni se vade na to da taj pad na listi nije do njih i da nam niko nije garantovao poziciju na Šangajskoj listi, ali mene to ne interesuje. Neka vrate pare, pa neka sa državom rasprave ko je odgovoran za toliki pad. Ukoliko ljudi koji su nam prodali diplome ne pristanu na naše zahteve izaći ćemo na ulicu i protestovaćemo ispred vlade. Tražićemo i da nas primi predsednik Vučić jer je on do sada pokazivao visok stepen razumevanja za ljude koji su platili diplome – rekao je on.

Kozomara je dodao da cilj ovih zahteva nije samo vraćanje novca.

– Želimo da se već jednom uvede neki red u kupovinu diploma i da budući kupci ne dođu u ovako nezavidnu situaciju, poput nas – objasnio je.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *