njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. jan. 2013

Zbog prazničnih izdanja tabloida policija već tri dana ne zna koga da uhapsi

Dnevni listovi bi ubuduće mogli da izdaju praznične specijale o hapšenjima

BEOGRAD, 03. januar 2013, (Njuz) – Policija u prethodnih nekoliko dana nije nikoga mogla da uhapsi zato što je većina dnevnih listova, među kojima i tabloidi, za praznike objavila praznične trobroje u kojima nije bilo nijedne najave hapšenja, saznaje Njuz u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Pripadnici policije su prethodnih dana bili praktično paralisani zbog izostanka redovnih najava hapšenja.

– Policija je bila prinuđena da se tokom praznika bavi trivijalnim slučajevima poput hapšenja pijanih delikvenata i slučajem višestrukog napada nožem na Trgu republike, propuštajući  da iskoristi prazničnu atmosferu koja je tradicionalno najpogodnija za hapšenja – rekao nam je sagovornik iz MUP-a.

Prema njegovim rečima, MUP se trenutno uzda u dva neradna dana pre Božića, tokom kojih bi tabloidi trebalo da objave imena novih kandidata za hapšenja.

– Ukoliko se to ne desi, propustićemo i Božić, tako da MUP neće snositi krivicu ukoliko broj hapšenja u januaru bude ispod proseka. Apelujemo na dnevne listove da ubuduće uz praznične brojeve izdaju i specijalne dodatke o hapšenjima kako bi policija mogla da deluje blagovremeno i praznike iskoristi za svoje redovne aktivnosti – ocenio je naš izbor.

Nenad Milosavljević

 1. Александар Хејтер kaže:

  Мали Аца нема више ону енергију, делује исцрпљено, изгледа да су тек сада дошли до изражаја негативни ефекти седења на стиропору. Све је то од ‘ладног бетона.

  1. jerotije kaže:

   E, jes vala, potpuno si u pravu! Lepo su bake govorile, ne na ‘ladan beton, stradace i krsta i besika… I sad kad vidim Nadmenog Slinavka sve mi jasno sta su govorile i koliko su bile u pravu! Pravda za babe!

 2. Dr. Profesor kaže:

  10 tkaaaaa za ovo -:)))

 3. Shumsky kaže:

  sviđa mi se to što imaju normu za hapšenja.

  “jel Mićo, kolko si danas poapsio?”
  “284kila. Prebacio sam normu!”

 4. Tagore kaže:

  Al Jazeera English Breaking News | 31. 12. 2012. – 13:29h | Фoтo: الجزيرة.نت / Dvojica državljana Srbije brutalno ubijena u hotelu u Frankfurtu uoči dočeka Nove godine | Dvojica srpskih državljana izmasakrirani su u Frankfurtu u subotu uveče

  Istočna policija zapadne Nemačke upozorava svesrpsko lepe turiste da ružni švabe po nemačkim običajima i navikama po nemačkim hotelima (od 5***** zvedica) uvek kasapske noževe za pojas nose, te sve lepe srpske turiste moli da narednih stotinu godina zaobiđu istočne i zapadne nemačke granice.

  (Nemački specijalisti ”Hab und Gut” svakom lepotanu preporučuju plastičnu operaciju face, ako želi da postane ružan i da poseti Frankfurt.)

  Po svemu sudeći i nemačka policija očekuje da se ubice sami prijave…

  1. Euklid kaže:

   posto sam ruzan dobro cu im pasovati, za unapredjenje germanske bele rase… Sa sve svojom lepsom polovicom. :D

  2. VEĆKALOV DJORDJE kaže:

   NEMOJ TAKO, ONI SU NAŠI PRIJATELJI. NAĆIĆE IH BRZO. MOZDA I PRE

 5. viduka kaže:

  Milka od para za umincani lap- top, kupila prase za nastupajuce praznike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *