Prizor kakav se može videti ispred svakog saobraćajnog znaka
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. sep. 2016

Zbog sezone pečenja paprika saobraćajni znaci dobili obezbeđenje

BEOGRAD, 8. septembar 2o16, (Njuz) – Zbog početka sezone pečenja paprika svi saobraćajni znaci u Srbiji od noćas imaju neprestano obezbeđenje, objavio je MUP Srbije.

Kako je izjavio v.d. direktora policije Vladimir Rebić, pored svakog znaka dežuraće policajci, organizovani u tri smene, kako bi se sprečila njihova krađa.

– Građani znaju da se paprike najbolje peku na saobraćajnim znacima. Baš zbog toga, a poučeni iskustvom iz prethodnih godina, u ovo doba su učestale krađe znakova i mi smo preventivno delovali – objasnio je Rebić, koji je pre funkcije direktora policije bi načelnik Saobraćajne policije.

Kako je objasnila ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, uzimanje saobraćajnih znakova od strane građana ne bi bio toliki problem da ih oni posle vrate gde su bili.

– Međutim, građani ih samo uzmu, ispeku paprike i posle ih bace. Čak ih ne sačuvaju za sledeću godinu – navela je Mihajlović.

Ministarka je dodala da će se građanima ipak na neki način izaći u susret.

– Da budem iskrena, svi znamo da je takav ajvar najbolji. Zato ćemo našim građanima omogućiti da po subvencionisanim cenama kupe saobraćajne znakove za kućnu upotrebu – najavila je Zorana Mihajlović.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ne znam da li ste primetili, ali ovo vam je komentar vrlo pozitivan za novu vladu – vlada nešto preventivno organizuje i radi! Ipak je ,,upad u Njuz” od pre par nedelja ostavio posledice!

 2. Ja sam kaže:

  Ove velike cetvrtaste table kradu oni sa Dedunja i Senjaka.
  Karaburski, palilulski i zvezdarski ajvarosi preferiraju one okrugle, f60.

 3. voya montoya kaže:

  I dok BIA lovi čpijune,mi pečemo paprike na bildbordima,a ne na znaci,kao čto Vi novinari kasno istraživate,i još kasnije kazivate ono za šta se ne interesirate,bez interesa Vašeg i jadnosti intereesa…

 4. terminator kaže:

  ahahahaha, ala ste vi ludaci!!!

 5. Ime (obavezno) kaže:

  Sa kog znaka su najukusnije? Pitam za druga!

  1. baka kaže:

   pa normalno, sa onog – ”LESKOVAC 260 km”

  2. Ja sam kaže:

   Sa onog znaka koji si ukrala od komsije, a on sa kruznog toka na Slaviji- po principu duplo tudje duplo sladje.

   1. Ja sam kaže:

    Ime, obavezno izbegavaj Slaviju u vreme paprikokolja.

 6. Moj predlog je-ustede radi- da svaka zgrada organizuje kolektivno pecenje paprika na jednom vecem znaku npr Autoput za Nis a manje stambene jedinice na “odvajanju” za Leskovac lol

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *