njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. nov. 2022

Zbog slabe zainteresovanosti građana ponavljaju se 72 najteža sata

CELA SRBIJA, 7. novembar 2022, (Njuz) – Najteža 72 sata u poslednjih 10 godina koji su se dogodili proteklog vikenda nisu izazvali zadovoljavajuće interesovanje kod građana Srbije zbog čega će biti ponovljeni već sledećeg vikenda.

Ovu odluku doneo je lično predsednik Aleksandar Vučić, nakon što je sagledao sve okolnosti.

– Predsednik je odlučio da građanima da još jednu šansu. Na ruku građanima da se više zainteresuju za najteža 72 sata u poslednjih 10 godina ide i to što je sledeći vikend produžen, odnosno što je petak, 11. novembar neradni dan, navodi izvor Njuza.

Za razliku od prošlog puta, kad je tek u petak najavljeno da slede najteža 72 sata, obaveštavanje građana će početi već danas. Ponavljanje najteža 72 sata u poslednjih 10 godina počeće u petak u osam sati ujutru i završiće se u ponedeljak, takođe u osam sati ujutru.

– Pri izboru novog termina vodilo se računa da građane ništa ne ometa i neće biti opravdanja da se ne zainteresuju za ovako važnu stvar. Najteža 72 sata počeće na neradni dan i završiće se pre nego što počne nova radna nedelja, objašnjava naš sagovornik.

Vladimir Vuković

  1. Oliver Nedeljkovic kaže:

    Samo se vi ismevajte, covek nema vremena za trenersku karijeru od tolikog stresa. Na sve mora da misli, a uskoro ce i zima pa ce, siguran sam, pomagati i Srbima na Kosmetu da izguraju neregistrovana vozila iz snega. A vi se sprdate s njim…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *