njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

21. feb. 2014

Zbog štednje partije daju obećanja iz prethodne kampanje

Zbog štednje stranke će i na ovim izborima obećavati nova radna mesta, dolazak stranih investitora i bolji standard građana

Zbog štednje stranke će i na ovim izborima obećavati nova radna mesta, dolazak stranih investitora i bolji standard građana

CELA SRBIJA, 21. februar 2014, (Njuz) – Političke partije odlučne su u nameri da pokažu odgovornost i solidarnost sa građanima koji već godinama žive u teškoj materijalnoj situaciji pa su u okviru mera štednje odlučile da daju ista obećanja koja su korišćenja u prethodnoj kampanji.

– Sva obećanja koja smo davali pred prošle izbore mogu malo da se prepakuju, srede i koriste kao nova -tvrdi Nemanja Stefanović iz Srpske napredne stranke – SNS će svojim primerom pokazati da je spremna da napravi velike uštede na svim nivoima pa ćemo i ovaj put obećati nova radna mesta, dolazak stranih investitora i bolji standard građana. Srećna okolnost je što nijedno od tih obećanja nije ispunjeno pa su i danas više nego aktuelna.

Stefanović poziva građane da slede primer njegove partije i da zbog uštede na ove izbore izađu sa starim očekivanjima.

Igor Brakus, kandidat za gradonačelnika Beograda kaže da u potpunosti podržava ovu akciju političkih partija. On, kao novo lice na političkoj sceni nije u prilici da koristi obećanja iz ranijih kampanja, ali kaže da će se truditi da bude štedljiv prilikom predstavljanja svog programa.

– Pošto nisam u situaciji da koristim svoja stara obećanja pokušaću da iskoristim ideje drugih partija. Već sam analizirao njihove predizborne poruke pa ću neke od njih pozajmiti za svoju kampanju. Koliko vidim, sve partije obećavaju isto tako da je svejedno od koga ću pozajmiti obećanja i predizborni program -zaključuje Brakus.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Vucic:
  Ne sme niko da vas bije.

  1. celtic kaže:

   Kolega, mala ispravka: “Ne smije niko da vas drži u snijegu.”

   1. Ja sam kaže:

    Aca sns narodu:
    -Tako je!
    I zivimo kao da ce sto godina vladati susa a spremajmo se kao da ce sutra pasti grad.
    Sns narod:
    -Amin!

 2. MRVOjed kaže:

  Naravno da moraju da koriste staru kampanju, seljaci su se dogovorili da vise ne pustaju politicare u stale da se slikaju sa kravama, ako vidite takav snimak – to je iz 2012. godine a mozda i od ranije.

  1. Mladjan Dinkic kaže:

   ta stoka sa snimaka je vec
   odavno u kobasicama,
   samo politicari i dalje se*u

 3. aleksandar kaže:

  Picousti dao intervju za CNN…

  kako li se novinaru CNN-a nije otelo:

  “Brate, jebes mi sve, k'o da si mi poznat iz nekog bombardovanja?!”

 4. ehm kaže:

  a 10.000 milijardi. DA li to neko obecava?

 5. Misantropicus kaže:

  U osnovnoj smo sa razrednom potpisivali ugovor na roditeljskim sastancima, o poboljsanju ponasanja u toku godine.
  Za mene je bilo dovoljno jednom da poptisem, posto nikad se nisam poboljsavao razredna je samo na daljim roditeljskim komentarisala “Mi da nastavimo stari ugovor, vidim i dalje je vazeci”

  E ovo me podseca na to

 6. Killy kaže:

  Nova stara obecanja ce biti stampana na koriscenom ali opranom wc papiru. Na taj nacin ce se dvostruko ustedeti a gradjani ce moci istim da besplatno obrisu du*pe po zavrsetku kampanje…

 7. Ja sam kaže:

  Prema misljenju strucne komisije sa Megatrenda novac potreban da se ostvare sva obecanja svih obecivaca je svega 2014 puta veci od Baceviceve+ novcane jedinice. Sto i nije tako mnogo, zakljucuju oni.
  P.S.
  Baceviceva novcana jedinica za obecanja iznosi: 10 000 000 000 lazi po predizbornom danu.

 8. himalajac kaže:

  SPS je odmah uspostavio vezu s’ paklom ne bi li od voljenog im lidera dobili savet koje parole i obecanja iz proslosti najbolje rade srpski narod

 9. deda Dragan kaže:

  Meni liči na onu dečiju”laku noć narode naš”.

 10. Polovni Buntovnik kaže:

  Lako je Brakusu, ali šta da rade oni stranački prvaci koji su obišli čitav krug po političkoj sceni? Čija obećanja oni da recikliraju kad su sve već pokušali da na uvale??

 11. scoby kaže:

  Gledam ispod prozora sljasti plakat unapredjenih seseljoida: “Svom snagom za radna mesta!”. Samo jedna rec nedostaje u toj paroli: “stranacka”.
  Ako je gospodar izjavio da su od dolaska na vlast uspeli da smanje nezaposlenost, nije mnogo pogresio. Meni je za pomocnika direktora stigao seseljoid koji je nesvrseni student, a prethodno radno mesto mu je bilo : sofer!
  I to su uradili tek sa pola snage, sta ce biti kad krenu svom snagom?

  1. pantić kaže:

   kod mene u kraju su iste te plakate zalepili na kontejnere za djubre, pa gledam one kontejnere, pa gledam one plakate i razmišljam kakva ponuda poslova…

 12. Jelena kaže:

  I tebi?! Šoferi su izgleda popularni, to im je glavni kadar.

  1. Saša kaže:

   Logika postoji – ako zna da upravlja kamionom, znaće i ministarstvom, agencijom ili javnim preduzećem, to je mnogo lakše nego šaltati menjač i vrteti volan.

  2. celtic kaže:

   Sjem im se zatrlo. Pismenima sva ljudska prava, nepismenima samo njiva koju znaju ploditi. I svima dobro.

 13. teacherka kaže:

  To je samo jedan od drzavnih projekata za zastitu zivotne sredine, zvani Ptica robot. Zinemo, ubace nam u kljun limenku, progutamo i podrignemo zahvalnicu. I tako nas pune, dok moze da stane. Poslednji put smo se ispraznili 5.10.2000.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *