njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. sep. 2022

Zbog štednje Vučić će se građanima obraćati noću kad je jeftinija struja

BEOGRAD, 2. septembar 2022, (Njuz) – Zbog najnovijih mera štednje struje, predsednik će se obraćati građanima samo noću tokom jeftinije tarife, najavljeno je iz kabineta predsednika Srbije.

– Predsednik Vučić je odgovoran čovek, ne želi da neki njegov, eventualno, neprimereni potez izazove kritike kod građana pa je odlučio da svoja obraćanja i konferencije za medije organizuje samo posle ponoći tokom jeftinije struje – kaže Suzana Vasiljević, predsednikova savetnica za medije.

– Podsećamo građane da u ponoć, čim uključe bojler i veš mašinu, na TV-u odmah prebace neku od nacionalnih frekvencija gde će im se obratiti predsednik i tešiti ih zbog restrikcija, poskupljenja struje, hrane, goriva i visoke inflacije, za šta ništa Srbija nije kriva – kaže Suzana Vasiljević.

– Predsednik će gledati da njegovo obraćanje ne traje duže od 2-3 sata kako bi građani imali vremena da se odmore i motivisani Vučićevim govorom nastave nekako da žive i orno započnu novi radni dan. Građani ne treba da se brinu za program tokom dana jer će se vrteti redovne vesti i izveštaji sa noćnog obraćanja predsednika Vučića – pojasnila je Vasiljević – ukoliko bude bilo struje, naravno – dodala je ona.

Kako saznajemo, predsednik je najavio da će, ukoliko, kojim slučajem, počne obraćanje pre ili posle jeftinije tarife, razliku sâm nadoknaditi iz svog džepa.

Nenad Milosavljević

  1. Semi kaže:

    Meni su njuz vijesti uvijek odlične: duhovite i oštroumne. Čini mi se da mi fali ovolicno malo da i ja smislim ovako nešto, ali do sad nisam uspjela😉. Ali vi, samo naprijed!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *