njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. sep. 2022

Zbog štednje Vučić će se građanima obraćati noću kad je jeftinija struja

BEOGRAD, 2. septembar 2022, (Njuz) – Zbog najnovijih mera štednje struje, predsednik će se obraćati građanima samo noću tokom jeftinije tarife, najavljeno je iz kabineta predsednika Srbije.

– Predsednik Vučić je odgovoran čovek, ne želi da neki njegov, eventualno, neprimereni potez izazove kritike kod građana pa je odlučio da svoja obraćanja i konferencije za medije organizuje samo posle ponoći tokom jeftinije struje – kaže Suzana Vasiljević, predsednikova savetnica za medije.

– Podsećamo građane da u ponoć, čim uključe bojler i veš mašinu, na TV-u odmah prebace neku od nacionalnih frekvencija gde će im se obratiti predsednik i tešiti ih zbog restrikcija, poskupljenja struje, hrane, goriva i visoke inflacije, za šta ništa Srbija nije kriva – kaže Suzana Vasiljević.

– Predsednik će gledati da njegovo obraćanje ne traje duže od 2-3 sata kako bi građani imali vremena da se odmore i motivisani Vučićevim govorom nastave nekako da žive i orno započnu novi radni dan. Građani ne treba da se brinu za program tokom dana jer će se vrteti redovne vesti i izveštaji sa noćnog obraćanja predsednika Vučića – pojasnila je Vasiljević – ukoliko bude bilo struje, naravno – dodala je ona.

Kako saznajemo, predsednik je najavio da će, ukoliko, kojim slučajem, počne obraćanje pre ili posle jeftinije tarife, razliku sâm nadoknaditi iz svog džepa.

  1. Semi kaže:

    Meni su njuz vijesti uvijek odlične: duhovite i oštroumne. Čini mi se da mi fali ovolicno malo da i ja smislim ovako nešto, ali do sad nisam uspjela😉. Ali vi, samo naprijed!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.