nazad na vrh

Zbog useljenja prvih stanara u Beograd na vodi pacovi, zmije i narkomani proglasili Dan žalosti

BEOGRAD, 14. jul 2018, (Njuz)  – Zbog početka useljenja prvih stanara u dve stambene kule u Beogradu na vodi, nekoliko hiljada pacova, zmija i narkomana proglasilo je Dan žalosti, javlja naš reporter sa lica mesta.

Bivši stanari Beograda na vodi koji su još pre nekoliko godina raseljeni sa ove lokacije, teška srca su podneli vest da su danas predati ključevi prvim stanarima u dve luksuzne kule.

– Potrešeni smo kad vidimo da se na mestu koje su nam naši preci ostavili u amanet, a gde smo mi rođeni, gde smo odrasli i gde smo decenijama pravili nered i haos i ostavljali svo to đubre, sada useljavaju neki fini ljudi sa lepom perspektivom za svoje živote u Srbiji koja postaje lider u ovom delu Evrope, koja se ubrzano razvija i u kojoj se grade kapitalni projekti – kaže jedan od raseljenih pacova koji je zbog žalosti svoju profilnu sliku obojio u crno.

– Pred našim očima nestaje zmijarnik kojeg smo sa ovih naših deset prstiju decenijama podizali i u kojem smo stvorili lepa prijateljstva sa lokalnim pacovima i narkomanima. Više nema nikog da nas podrži u planu da aktuelnoj vlasti maksimalno otežamo planove za razvitak ovog dela grada – rekla je setnim glasom jedna od zmija koja sada živi u Makišu i dodala kako ih je čak i opozicija na čelu sa Jeremićem, Jankovićem i Đilasom zaboravila.

Dok je narkoman kojeg smo hteli da intervjuišemo samo odmahnuo rukom i zakolutao očima, ministar finansija i bivši gradonačelnik Beograda Siniša Mali otkrio je za Njuz da će i poslednji pacov, zmija i narkoman biti istrebljeni iz Beograda.

– Borićemo se na poljima i na ulicama, borićemo se u brdima, borićemo se na gradilištima, nikada se nećemo predati dok i poslednji pacov, zmija i narkoman ne budu proterani sa lokacija koje požele naši arapski prijatelji – zaključio je Mali.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Uhapšene dve zmije u blizini gradilišta, odredjen pritvor 48 sati. Zmije su od ranije poznte policiji, pored zmija priveden je i Aca Lukas. Aca je posle informativnog razgovira pušten kući da se radi sa slibode.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix