nazad na vrh

Zbog velikog broja magneta bračni par prinuđen da kupi još jedan frižider

Kupovina još jednog frižidera jedino rešenje za ovu porodicu

BEOGRAD, 14. decembar 2012, (Njuz) – Zbog velikog broja magneta za frižider bračni par Pupovac iz Zemuna prinuđen je da kupi novi frižider, saznaje Njuz.

Dubravka i Branko Pupovac smatraju da će novi frižider trajno rešiti njihov problem sa magnetima pošto su kupili najveći koji su uspeli da pronađu.

– U početku je sve to sa magnetima bilo interesantno jer smo ih stalno dobijali od rodbine i prijatelja koji su putovali, a i sami smo ih donosili sa svakog putovanja. Međutim, vrlo brzo smo popunili cela vrata pa smo počeli da kačimo magnete i sa bočne strane frižidera. Čak smo menjali i raspored kuhinjskih elemenata kako bi oslobodili obe bočne strane – rekao je Branko.

Dubravka je dodala i da su razmišljali da magnete okače na zamrzivač ili čak veš mašinu ali bi su odustali od toga jer bi na taj način magneti izgubili svoju prvobitnu namenu.

– Odjednom smo bili u velikom problemu, nismo znali gde ćemo sa svim magnetima a novi su stizali. Počeli smo da izbegavamo druženja sa ljudima koji putuju jer smo se plašili da će nam doneti magnete. Na kraju smo shvatili da je jedini izlaz kupovina novog frižidera – istakla je Dubravka.

Bračni par Pupovac je napomenuo da je frižider kupljen od novca koji su štedeli za novogodišnje putovanje pošto su shvatili da je frižider prioritet jer bi, kako su naveli, sa putovanja opet doneli neki magnet.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Neko se uvlaci BEKU.
  E Njuze,Njuze.A do juce…

  P.S.
  Nadam se da gresim i je marka frizidera samo slucajno ta koja jeste.

 2. Priča se po gradu da je uhapšen neki tajkun pa ne znam da li da verujem glasinama. K'o velim: da je tačno bar bi NJUZ objavio vest, ako drugi neće!

 3. http://www.youtube.com/watch?v=LMdaMw7ucPs

  Ovako je prošao onaj jedan depresivac.

 4. Dobro je da ne lepe postere ili slike svoje dece, kolko bi im tad frizidera trebalo?!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix