nazad na vrh

Zbog velikog interesovanja sednica Glavnog odbora DS i sledećeg vikenda

U DS obećavaju da će oba Glavna odbora biti za pamćenje

BEOGRAD, 8. septembar 2012, (Njuz) – Demokratska stranka je saopštila da će zbog velikog interesovanja sednica Glavnog odbora stranke biti ponovo održana sledećeg vikenda.

– Interesovanje za sednicu Glavnog odbora neke stranke kakvo trenutno vlada za sednicu Glavnog odbora DS nezapamćeno je u istoriji parlamentarizma i višestranačja u Srbiji. Zbog toga je predsedništvo stranke odlučilo da sednica Glavnog odbora bude ponovljena u što je moguće kraćem roku – navodi se u saopštenju DS.

U njemu se takođe demokrate izvinjavaju celokupnoj javnosti što će morati čitavu nedelju da čeka na ponovljenu sednicu Glavnog odbora, ali obećavaju da će im pružiti program za pamćenje.

– Nažalost, pre sledeće subote nismo u mogućnosti da ponovimo Glavni odbor, ne zato što ne želimo već iz čisto tehničkih razloga jer su svi termini u Sava centru do tada popunjeni. Bila je i opcija da se Glavni odbor odmah ponovi nakon što današnji bude završen ali smo procenili da bismo svi bili previše iscrpljeni da bismo dali svoj maksimu – navode demokrate.

Oni takođe poručuju da u ovih sedam dana čekanja neće izostati vređanja, podmetanja, medijski spinovi i potresi u stranci i da će se svi potruditi da ponovljeni Glavni odbor bude jednako, ako ne i uzbudljiviji od današnjeg.

Bane Grković

  1. Možete da pređete u Arenu tamo ima više mesta.Ono jeste da su stolice malo neudobnije pa se teže spava ali valjda će izvođači dati sve od sebe da zabave publiku.

  2. А што се лепо не зове Конгрес ЦК ДС, па да знамо о чему се ради…

  3. dzaba ste krecili

  4. obuzima me onaj talas ushićenja&zadovoljstva kao kad su Milošketa svrgavali

  5. RTS sa ponosom predstavlja sednicu rekordne gledanosti…

  6. Da li ce pozvati i neke estradne licnosti da sviraju u pauzama, par zonglera, sportiste?

  7. I da jos poneko Twittuje, necu samo onog Jesica da citam…

  8. more, na hipodrom da odrzavaju svoje sednice! i to u pauzi izmedju trka!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix