njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

05. mar. 2016

Zbog velikog interesovanja SNS izbornu listu proširuje sa 250 na 500 kandidata

BEOGRAD, 5. mart 2016, (Njuz) – Srpska napredna stranka saopštila je da će zbog velikog interesovanja svoju izbornu listu za vanredne parlamentarne izbore, pod nazivom “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, sa 250 proširiti na 500 kandidata.

Kako se navodi, lider naprednjaka Aleksandar Vučić se na ovaj korak odlučio nakon što mu je poznati vojno-politički analitičar i novinar Miroslav Lazanski rekao da je u poslednjem trenutku uspeo da se nađe na listi SNS-a.

– Gospodin Lazanski je bio veoma konsterniran činjenicom da se jedva našao na našoj listi i da je ona popunjena jer, kako nam je preneo, i druge javne ličnosti njegovog kalibra su takođe zainteresovane. On je rekao da je i sam pozivao ljude da se prijave za listu SNS-a i da sada ne zna kako da im objasni da mesta više nema – kaže potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović.

On je dodao i da su se mnogi visoki funkcioneri stranke odrekli svog mesta na listi ne bi li se našlo mesta za sve zainteresovane, ali da ni to nije bilo dovoljno.

– Evo na primer, ja neću biti na listi. Tokođe na listi neće biti ni Zorana Babić, Bata Gašić i mnogi drugi. I pored svega toga, ta lista od 250 kandidata je bila mala da primi sve zainteresovane. Zato je naš predsenik stranke odlučio da listu proširi i da Republičkoj izbornoj komisiji preda spisak od 500 kandidata za narodne poslanike – rekao je Stefanović.

Na pitanje šta će se desiti ako SNS osvoji više od 250 poslaničkih mesta, koliko im u Skupštini Srbije, Stefanović je rekao da ne želi da se bavi izbornim prognozama i da će i u tom, kao i svim dosadašnjim slučajevima Srpska napredna stranka pronaći rešenje koje je u interesu građana Srbije.

 

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa ne moraju svi sa liste u skupstinu. Neki bi bili sasvim zadovoljni da direktno budu postavljeni za direktore javnih preduzeca, vodje komunalnih policajaca, ili bilo koju drugu funkciju gde je predhodnik netom nabavio dva nova audija, ili dzipa ili neki slican model! Niko nije na listi samo da bi zastupao partiju u skupstini!

 2. patrijota bez iskustva kaže:

  Vreme je da se vrati delegatski sistem, tako da će svi giga i tetra stručnjaci moći da doprinesu sveopštem i, nadasve, agresivnom napretku. Šta mislite u delagaciji za kulturu M Rističević, Z Brunclik, Ruška J. te Mica Trofrtaljka. A u delegaciji za obrazovanje Z. Babić (stručnjak za srpski jezik i šire), Dragica, Sreten i Janićije K. u delegaciji za sport i privredu. Za dinastiju Krkobabić, pošto su se dokazali u oblasti socijale, rezervisana je diplomatija i saradnja sa NLO.

  1. haha kaže:

   Zaboravili ste naseg velikog strucnjaka Bacevica, i razne doktore nauka (samo da spomenem Malog i Stefanovica) bez kojih nema nikakvog ozbiljnog napretka. A siguran sam da se moze naci jos koji “strucnjak” da uveseli ovaj “prvi put u srpskoj istoriji” cirkus.

 3. mirko kaže:

  Siguran sam da ce vlada Srbije, sa premijerom Vucicem na celu, pronaci najbolje resenje za sve gradjane Srbije.

 4. Ja sam kaže:

  A u holu Skuptine njen novi sns saziv ce podici spomenik nedavno preminulom Ekremu Jevricu. Ipak je on preteca svih skupstinskih rijalitija.
  Posto Toma-Neutralni nije stigao da mu dodeli medalju, medaljon sa njegovim likom bice postavljen pored Atine, Demostena, Cicerona i Periklea.
  Naravno, fasada ce biti prekrecena u pink-roze boju.

  1. Ja sam kaže:

   Novi ministri:
   1. Dragomir Andjelkovic, nezavisni analiticar-Ministar za analne odnose sa inostranstvom
   2. Miroslav Lazanjski, neovisni novinar-Ministar za Italijanske specijalitete.
   3. Krkobabic, nezavisni pismonosa- Ministar za intelektualnu razmenu sa Kromanjoncima.
   4. Zorana, nezavisna plavusa- Ministarka za sminkanje koridorskih rupa.
   5. Zoran Babic, nezavisno blebetalo- Ministar za jezike i kavurmu.
   6. Risticevic, nezavisna seljacina-Ministar za bukarenje svinja na Farmi.

 5. duh kaže:

  nema druge treba proširiti restoran ili uvesti dve smene ionako u sali ima da bude uvek slobodnih mesta

 6. voya montoya kaže:

  mala je Srbija za Dva Alexandra V i jedinoga Miroslava L …

 7. voya montoya kaže:

  Književni kandidat Vuk D 500ccm se odbija zbog zastarelog izduvnog sistema…

 8. voya montoya kaže:

  Primaju li samofinansirajuće kandidate…?

 9. Sp kaže:

  Povratak Dopisanih.

 10. Рубљов kaže:

  Дивно ! Ово је прави пример хришћанског милосрђа !
  Грехота је одвојити брата од брата – кусог од репатог, оног с коца од оног са конопца, гњиду од вашке, оног од злог оца од оног од још горе мајке, лудог од збуњеног, полуписменог од неписменог, барабу од хохштаплера, ђилкоша од џибера, кокошара од јајаре, ухљупа од згубидана, сецикесу од лопова, издајника од убице, лажова од шарлатана, јад од беде, гној од слози, брабоњак од балеге, мишеве од пацова, гнусног од чемерног, хуљу од ниткова…Куд ће Содома без Гоморе ?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *