Televizija koja ne plaća porez kruna Mitrovićeve naučne karijere
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. nov. 2021

Željko Mitrović izumeo televiziju koja ne plaća porez

BEOGRAD, 1. novembar 2021, (Njuz) – Biznismen i pronalazač Željko Mitrović uspeo je da napravi televiziju koja ne plaća porez, potvrdio je Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

Posle brojnih analiza, definitivno je potvrđeno da njegov izum besprekorno funkcioniše, a stručnjaci smatraju da je on kruna Mitrovićeve naučne karijere.

– Mitrović je briljantan um, posvećen nauci do fanatizma i ne čudi me što je upravo on stigao do ovog epohalnog otkrića – jasan je Siniša Marić, stručnjak za medije i poreske olakšice – Srbiji su potrebni takvi ljudi, spremni da se žrtvuju i svojom inovativnošću doprinesu razvoju našeg društva. Sa velikom pažnjom sam pratio razvoj ovog projekta još od 90-ih godina prošlog veka, pa sve do danas kada je konačno potvrđena njegova naučna vrednost. Mitrovićeva televizija je prošla rigorozna testiranja u najrazličitijim mogućim uslovima i sada je svima jasno da ona može potpuno nesmetano da funkcioniše bez plaćanja poreza. Još neverovatnije zvuči činjenica da ovo otkriće omogućava Mitroviću da od države dobije novac uvek kada mu zatreba. Stvarno ne znam da li je potreban ikakav jači dokaz da je ovo otkriće potpuna revolucija u svetu medija – ocenjuje Marić.

Željko Mitrović ne krije zadovoljstvo zbog silnih pohvala koje stižu iz naučnih krugova i najavljuje da će ga one samo motivisati da nastavi svoj rad na novim projektima.

– Više od dve decenije sam radio na ovom izumu, u njega uložio mnogo truda i odricanja, ali sada kada je konačno dokazano da on besprekorno funkcioniše, znam da je vredelo – ushićeno priznaje slavni pronalazač. – Kada sam osnivao televiziju, imao sam jasnu viziju, znao šta želim i čvrsto sam verovao da ću otkriti pravu formulu. Svašta smo prošli u ovom periodu i pohvale i osporavanja, ali sam na kraju dokazao da je moguće imati medijsku kompaniju koja državi ne plaća poreze. Ovo je definitivno vrhunac moje karijere, potvrda da se upornost, rad i ulagivanje svim vlastima apsolutno isplate – zaključio je Mitrović.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Ja se ne bi kladio da je ovo baš istina. Pojaviće se nekakvi ,,meduza papiri” iz kojih će se jasno moći utvrditi da je porez uredno plaćan na ,,of šor” račune na Bahamima!

  2. Sasa kaže:

    Ma placa, nevidljivim dronovima nosi pare u poresku.

  3. Patrijota kaže:

    Zeljko majstore! Pink najbolja televizija!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *