nazad na vrh

Željko Samardžić pitao Čolu da li će završiti sa Arenom do 8. marta

Youtube
FOTO: Youtube

BEOGRAD, 2. decembar 2019, (Njuz) – Pevač Željko Samardžić kontaktirao je svog kolegu Zdravka Čolića da proveri da li će Čola završiti sa svojim nastupima do 8. marta, kada bi on trebalo da nastupi.

Željko Samardžić se zabrinuo kada je video da je Čola zakazao čak pet koncerata u novembru i decembru.

-Da stvar bude gora, šuška se da će biti i šestog nastupa. Željka je, kada je to čuo, pomalo uhvatila panika da li će Štark arena biti slobodna 8. marta za njegov tradicionalni osmomartovski koncert. Stoga je odlučio da pozove Čolu i iz prve ruke dobije informaciju o njegovim planovima – kaže za Njuz izvor blizak Samardžiću.

Kako navodi naš sagovornik, razgovor je bio krajnje srdačan i kolegijalan, ali Zdravko Čolić ipak nije precizirao koliko će još koncerata održati.

-Zdravko je samo rekao da radi na pripremi repertoara za peti koncert, a da će konačan broj koncerata zavisiti od interesovanja publike. Željko mu je na to rekao “Sve je to super, ali samo završi pre 8. marta, ljubi te brat”, na šta je Čola kratko odgovorio “Ti živiš u oblacima, mali” – naveo je sagovornik Njuza i zaključio da bi u budućnosti možda trebalo razmisliti o tome da se broj nastupa jednog pevača u nekom prostoru ograniči na maksimalno pet koncerata godišnje.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix