njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. dec. 2019

Željko Samardžić pitao Čolu da li će završiti sa Arenom do 8. marta

BEOGRAD, 2. decembar 2019, (Njuz) – Pevač Željko Samardžić kontaktirao je svog kolegu Zdravka Čolića da proveri da li će Čola završiti sa svojim nastupima do 8. marta, kada bi on trebalo da nastupi.

Željko Samardžić se zabrinuo kada je video da je Čola zakazao čak pet koncerata u novembru i decembru.

-Da stvar bude gora, šuška se da će biti i šestog nastupa. Željka je, kada je to čuo, pomalo uhvatila panika da li će Štark arena biti slobodna 8. marta za njegov tradicionalni osmomartovski koncert. Stoga je odlučio da pozove Čolu i iz prve ruke dobije informaciju o njegovim planovima – kaže za Njuz izvor blizak Samardžiću.

Kako navodi naš sagovornik, razgovor je bio krajnje srdačan i kolegijalan, ali Zdravko Čolić ipak nije precizirao koliko će još koncerata održati.

-Zdravko je samo rekao da radi na pripremi repertoara za peti koncert, a da će konačan broj koncerata zavisiti od interesovanja publike. Željko mu je na to rekao “Sve je to super, ali samo završi pre 8. marta, ljubi te brat”, na šta je Čola kratko odgovorio “Ti živiš u oblacima, mali” – naveo je sagovornik Njuza i zaključio da bi u budućnosti možda trebalo razmisliti o tome da se broj nastupa jednog pevača u nekom prostoru ograniči na maksimalno pet koncerata godišnje.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *