njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. mar. 2013

Željko Samardžić želi da za 8. mart ode na neki drugi koncert

Željko Samardžić želi da provede neki 8. mart bez pesama "Grlica" i "Slutim"

BEOGRAD, 8. mart 2013, (Njuz) – U intervjuu koji je dao povodom tradicionalnog osmomartovskog koncerta Željko Samardžić je istakao kako mu je velika želja da 8. mart provede na nekom drugom koncertu.

Popularni pevač izjavio je da da mu se, kako stvari stoje ni ovog 8. marta želja neće ispuniti, ali da se nada da sledeće godine na ovaj dan neće opet slušati pesme poput “Grlica” i “Slutim”.

– Čini mi se da na ovaj koncert idem po nekom automatizmu. Zna se da je 8. marta taj koncert, zna se ko peva, uvek imam dobro mesto i uopšte ne razmišljam o nekoj drugoj opciji. Mislim, lepo je to što je u pitanju tradicija, ali postaje već malo zamorno. Toliko sam puta bio da imam utisak da već sve znam napamet – rekao je Samardžić.

– Prijatelji me često pitaju zbog čega nešto ne promenim tog dana, kao da je to jedino mesto na koje mogu da odem. Kažu i da za svaki 8.mart uvek bude dosta koncerata koji su sigurno daleko bolji i na kojima bih se super proveo jer je muzika kvalitetnija – izjavio je poznati pevač.

Samardžić kaže da je pročitao i da se koncert najavljuje kao poklon lepšem polu za Dan žena i da zaista više ne vidi razlog zbog kog on taj praznik ne bi mogao da provede na nastupu nekog drugog pevača.

– Koncert je ionako namenjen ženama, verujem da bi se dobro provele i bez mene – dodao je on.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  I legendarni Dragan Stojnic je imao isti problem.
  Vise ga nema.

 2. vladimir kaže:

  ma pricajte vi sta ocete al nema 8 marta bez Zeljka.

 3. scoby kaže:

  Verovatno želi da ode na koncert ”Čipendejlsa”.

 4. aleksandar kaže:

  citiram sa vuke:

  stil Željko Samardžić

  Taši, taši, tanana,
  devojčice malena,
  ja matora drtina,
  a seks nam je sudbina.

 5. Dr Protić kaže:

  Čovek je folirant! Odaću Vam tajnu informaciju iz kartona moga pacijenta Željka Samardžića, ali Vas molim da ostanem anoniman. Željko pati od retke bolesti zvane radeofobija. Naime, Željko se plaši da mu Rade Lacković ne ukrade sve ženske fanove, jer bi tako ostao bez tradicionalnog osmomartovskog koncerta. Iz tog razloga, Željko je i odpevao pesmu: “Ne! Ne! Ne daj da te Rade!”. Jedino što je ta pesma tumačena na drugi način u javnosti.

 6. ariela kaže:

  Moze on da ide na neki drugi koncert…samo nek se pojavi makar malo onako pocne da peva pa nek ide…publika ionako sve otpeva sama pretpostavljam posto se sve odavno napamet naucilo…a mozda mi i ne znamo a Zeljko ima potajnu zelju da ga uvece kad se vrati u hodniku saceka neka mlada “Grlica”..pa i on je covek od krvi i mesa..

 7. Vitez kaže:

  Važno je da mu je bila glavni sponzor Dana Drašković,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.