njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

28. okt. 2013

Žena zaboravila da prigovori mužu zato što je zaboravio godišnjicu braka

Žene vrlo često unapred znaju da će muž zaboraviti na godišnjicu

MLADENOVAC, 28. oktobar 2013, (Njuz) – Ljubinka Božović-Đurđević (47) postala je predmet opšteg podsmeha u Mladenovcu nakon što su se gradom pronele glasine da je zaboravila da mužu “očita lekciju” jer je zaboravio dvadesetogodišnjicu njihovog braka, javlja dopisnik Njuza iz tog grada.

Ova bankarska službenica se, kako saznajemo, poverila najboljoj prijateljici, ali je informacija ubrzo postala predmet interesovanja mnogih u Mladenovcu. Reporter Njuza razgovarao je sa jednom od prijateljica Ljubinke Božović-Đurđević, koja nam je rekla da i dalje ne može da veruje da se takav propust desio baš njenoj dobroj prijateljici.

– Žene vrlo čest unapred znaju da će muž gotovo sigurno zaboraviti na godišnjicu. Tako se već generacijama unazad one pred godišnjicu ne spremaju za samu godišnjicu već za kritikovanje muževa. Pripreme počinju bar deset dana pre datuma godišnjice, mada ima i onih koji na pripreme potroše i po nekoliko meseci. Pažljivo se biraju kritike i potencijalne psovke, razmatraju se moguća muževljeva opravdanja i na osnovu toga se osmišljavaju reakcije – objašnjava naša sagovornica koja je insistirala na anonimnosti.

Prema njenim rečima, na sastancima koje su ona i njene prijateljice redovno organizovale, a na kojima se radilo na strategijama za kritikovanje zaboravnih muževa, Ljubinka se u poslednje vreme nije pojavljivala, što je verovatno i razlog za propust koji je napravljen.

– Pravdala se umorom i obavezama i evo do čega je to dovelo. Njena reputacija je nepovratno uništena i verovatno će biti izopštena iz grupe za podršku ženama zaboravnih muževa – zaključila je sagovornica Njuza.

Nenad Milosavljević

 1. ariela kaže:

  “ocajna domacica”…

 2. Stanarević kaže:

  Haahhahaha!
  Pa meni juče bila godišnjica…

 3. Gagi kaže:

  Umorna za prijateljice, vjerovatno i za muža, zaboravila godišnjicu… Hm, šta bi to moglo biti?!

 4. Polovni Buntovnik kaže:

  Žena to da zaboravi?? Vi sve lažete!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *