njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

24. jun. 2014

Žene očarane prelepim političarem uhapšenim zbog korupcije

...

BEOGRAD, 24. jun 2014, (Njuz) – Marko Steković (29), mladi političar iz Beograda, uhapšen je juče zbog korupcije, a za manje od 24 sata postao je jedan od najpopularnijih likova na društvenim mrežama u Srbiji.

Od ponedeljka uveče, kada je objavljena vest o Stekovićevom hapšenju, pa do danas on je dobio više od 10.000 lajkova i preko 1.200 komentara, uglavnom od žena koje se dive njegovom izgledu.

– Kakav macan, i ja bih ga uhapsila! Ovo je najzgodniji nevaljali političar koga sam ikada videla – napisala je korisnica Fejsbuka Milena C.

Prema nezvaničnim informacijama u medijima, Steković je uhapšen zbog nameštanja tendera u jednoj beogradskoj opštini, ali to ženama, za koje se sa punim pravom sada već može reći da su njegove obožavateljke, nije smetalo.

– Namešta javne nabavke, a mogao bi da zarađuje milione kao maneken!, navela je Takica Makica na Tviteru.

Malo nakon što se podigla prašina oko zgodnog političara, na Fejsbuku se pojavila i njegova fan stranica. Tu se, međutim, pokazalo da nisu baš sve dame pale na lepotu prestupnika iz Višnjice.

– Tri nameštene javne nabavke, dva krivotvorena potpisa i sedam falsifikovanja tenderske dokumentacije. Drage moje dame, vi ste očajne ako vam se takav čovek sviđa, ma koliko lep bio – napisala je Jovana Vicić na fanpejdžu “Sve mi koje bismo rado privele Marka Stekovića”.

Nenad Milosavljević

 1. Nesa kaže:

  Ovom se dive samo zene,a gospodinu Aleksandru Vucicu se divi cela vasiona,jer za samo par meseci uspeo je da ovlazi ovaj osvezi celu politicku scenu.

 2. v kaže:

  Ja bih definitivno prešla cenzus sa njim.
  Izvršila bih nad njim sumnjivu privatizaciju.
  Njegova vlada svakako nije manjinska, ali bih pravila vladu u senci sa njim.
  Dala bih mu da mi tender namesti.

 3. misha kaže:

  Kad sam procitao naslov, prvo sam pomislio na Bajatovica. Sve se poklapa, osim godista.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *