njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. maj. 2012

Ženski časopis već treći broj bez teksta o celulitu

Magazinu znatno opao tiraž u poslednja tri broja

BEOGRAD, 10. maj 2012. (Njuz) – U časopisu Ženski svet već treći broj nema tekstova koji govore o celulitu. Njegove čitateljke, među kojima je 99 odsto žena, vrlo su razočarane zbog ovoga, što se odrazilo i na čitanost ovog magazina.

Čitateljka ovog časopisa Ljubica Stanojević kaže da je navikla da svaki put s lepim vremenom čita tekstove o tome kako smršati, koja je dijeta najdelotvornija i kako se rešiti celulita.

– Iskrena da budem, nikad nisam primenjivala ni jedan od tih saveta, ali mi smeta što u poslednja tri broja nisam unapred znala kakvi će me tekstovi čekati na stranicama omiljenog časopisa – kaže Ljubica.

Još jedna čitateljka, Marija Zdravković složila se sa Ljubicom, dodajući da svi mi treba da se zapitamo ko želi da čita časopis koji u svakom broju ne objavljuje bar po jedan tekst o celulitu, negovanim petama ili zdravoj kosi, i ne nudi svojim čitaocima bar jedan test koji otkriva kakav ste tip osobe.

Iz uredništva ovog časopisa saopštili su da im je žao zbog ove nenamerne greške.

– U poslednja tri broja desilo se da imamo stvarno ekskluzivne informacije i tekstove iz sveta mode, zatim nekoliko intervjua i odličnih reportaža. Marija, devojka koja sa interneta kopira tekstove o celulitu, bila je na bolovanju, pa smo našim čitateljkama želili da pružimo nešto novo, što je očito bila greška – izjavila je Ljiljana Vukčević, urednica časopisa.

Iz ovog lista su takođe naveli i da im je ovaj slučaj ipak doneo nešto dobro, jer će od sledećeg broja u časopisu objavljivati neke već objavljene tekstove. Ovo će najviše olakšati posao novinarki Ivani, koja neko vreme neće morati da nasumice izvlači nazive namirnica i tako izmišlja nove dijete.

Jasmina Gavrilov

 1. celtic kaže:

  Moja draga drži dvije dijete, od jedne se ne može najesti….

 2. sloboda(n) kaže:

  a sta je taj celulit?

 3. Милан kaže:

  Кафа је штетна. Кафа није штетна. Кафа шкоди срцу. Кафа чува мозак јер подстиче циркулацију крвних судова у мозгу.

  Пијте 8 чаша воде дневно. Пијте воду само кад сте жедни. Пијте воду и кад нисте жедни, јер ако сте жедни већ сте дехидрирали.

  1. mamamimi kaže:

   Pa onda: ne spavajte puno, to goji. Ne! Goji kad ste neispavani. Pa se u sledećem broju predomisle. Po člancima na koje sam ja nailazila, kafa škodi samo muškarcima, ali ne i ženama. Sunčaj se, ne sunčaj se. Promeni navike svom mužu u 5 koraka. Recepti sa sastojcima koje u prosečnom srpskom marketu ne možeš naći. Tandara-mandara. A posebno “volim” članke tipa: Kako porodica Siromašković uspe da preživi sa svega 118523 dinara mesečno. Pitam se, kako smo uopšte živi mi ostali…

  2. selenijum kaže:

   На првим странама текстови типа: Жене су најјаче, Жене су самосталне, Јебеш мушкарце, они су гамад – побијмо их све и сл. а на задњим: Како да свом драгом пружите незабораван орални секс.

 4. Džoni kaže:

  Važno je da ima tekstova o tome kako da koža uvek bude nežna i hidrirana. Za celulit će se već kopipejstovati odnekud.

  1. celtic kaže:

   Upravo suprotno, kopipejst se hrani celulitom.

 5. st1978 kaže:

  “…i ne nudi svojim čitaocima bar jedan test koji otkriva kakav ste tip osobe.”

  E bez ovoga jednostavno ne moze…

 6. dragan kaže:

  a što muškarci nemaju celulit? Bog je smatrao da je to ružno…

 7. Jelena kaže:

  Kako je lepo kad prođu izbori pa se pojave ovakve teme, sunce ponovo sija, pevaju ptice, cvetaju božuri, i leti ono belo govno sa topole što upada ljudima u oči, nos i usta…

 8. Bane kaže:

  Drage žene, samo vi budite lepe, zgodne, bez celulita i u skupoj garderobi. Nije bitno može li čovek sa vama da razgovara, znate li da kuvate, umete li sa decom, da li ste zlobne…

  1. celtic kaže:

   Jebi ga, to je demo(n)kratija, za to smo se borili….

 9. Akka kaže:

  …bas prija kad zenski celuliti ritmicki udaraju o butine spreda…

  1. celtic kaže:

   I kad ti griju uši zimi….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *