njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. nov. 2013

Žirafi Jovanči određen pritvor da tokom suđenja ne bi uticao na svedoke

Jovanča bi mogao da ometa istragu o nabavci žirafe

BEOGRAD/JAGODINA, 12. novembar 2013, (Njuz) – Žirafi Jovanči iz Jagodine određen je pritvor od 30 dana kako bi bilo sprečeno da utiče na svedoke u istrazi protiv bivšeg pomoćnika ministra Nebojše Janjića i suvlasnika firme “MB gas oil” Mileta Brežančića, koji se terete za davanje i primanje mita i zloupotrebu službenog položaja.

Tužilaštvo za organizovani kriminal procenilo je da bi Jovanča mogao da ometa istragu i utiče na svedoke, pa mu je zato određen jednomesečni pritvor.

– Gospodin Jovanča je i ranije pokazivao sklonosti ka zastrašivanju svedoka kada su ga posećivali u njegovom domu u Jagodini. Osim toga, više puta je primao mito u vidu bagremovog i bukovog lišća, tako da je sumnja Tužilaštva da bi mogao da utiče na svedoke potpuno opravdana – rekao je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Prema njegovim rečima, Jovanča bi mogao biti oduzet Jagodini ukoliko bude dokazan da je i sam korišćen kao sredstvo podmićivanja.

– Dobro je poznato koliko je Jovanča privržen Jagodini i postoji više indikatora koji ukazuju na to da je on spreman da učini bilo šta, pa čak i da ozbiljno naudi svedocima, ukoliko oseti da je na bilo koji način ugrožen. Svi se sećamo kako je svojim malim, ali opasnim rogovima nasrnuo na gospodina Nebojšu Janjića pre nekoliko meseci samo zato što se negativno izjasnio o zoološkom vrtu u Jagodini – zaključio je Radisavljević.

Nenad Milosavljević

 1. Sale kaže:

  PRAVDA ZA JOVANCU!

 2. nisam bezobrazan kaže:

  Zirafa pod palmom.

 3. Zoran Mitrovic kaže:

  Mislim da je pritvor kasno odredjen za zirafu. Ona je jos ranije dobila instrukcije od osumnjicenih da na eventualnom saslusanju cuti kao zalivena i da samo trepce. Drugim recima da se pravi da ne poznaje osumnjicene.

 4. pera kaže:

  Tako je, nema nama sreće, dok sve te jolpaze ne dovedemo pred lice pravde.

 5. Ivona kaže:

  Hahah vrh!

 6. drLaki kaže:

  Najvise mi se svidela izjava jedne romkinje koju mozete naci na youtub-u :” Hvala gospodinu Palmi sto je otvorio zooloski vrt. Da nema njega, ja nikad ne bi` videla majmuna”.

 7. Milford kaže:

  više puta je primao mito u vidu bagremovog i bukovog lišća???????? a izvinte kako je mogo da ga odbije? pa on uopste ne zna da govori a kamoli da prica srpski jezik pa da odbije to sto mu se daje
  mora nesto valjda i da pojede!!
  i kako on to moze da utice na svedoke?
  ovo je skandal!
  p.s. gde je zatvoren? u neki napusten silos? bolje da su stavili par naoruzanih strazara u zoloski vrt, bilo bi jeftinije a efikasnije

 8. iva kaže:

  Jovanča, ili, kako je znan u Vrtu – Tufnasti Teror – već neko vreme zastrašuje jadne male tigrove…

 9. Tagore kaže:

  Cecina frizerka, Svetlana Bubanja Bucka, kao očevidac događaja priča:

  – Dok sam šišala vlasnika Jovanče, visoko cenjenog Smuđu Neandertalovića na četvrtom spratu moje prizemne radnje, onako makazama prirodno i glatko (kao jarca od Kašmira), čovek mi je na nimibijskom rekao da je Jovanča gej i obećao da će sledeće godine organozovati gej paradu žirafa na jagodinskom fakultetu – škole uče(s)nika u privredi nedovršenih zanata.

  – Tri grčke kompanije izrazile su spremnost da investiraju i otvore pogone u Končarevu, ali i u drugim selima kraj Morave, posle prvog Foruma za razvoj i investicije sadnica cveta od bodljikavog bagrema, koji je organizovao Nacionalni savet Grka i Smuđe Neandertalovića na grčkoj plaži od dva kilometra u saradnji sa Skupštinom Grada Jagodine – objašnjava Cecina frizerka Svetlana Bubanja Bucka.

  – ”You can drown in Morava if you haven't learned how to swim”, (ko nije naučio da pliva, može i da se udavi u Moravu) – objasnio je vlasnik Jovanče grčkim investitorima na savršenom engleskom jeziku, bez zaborava plivačkog iskustva po plaži na grčkom akcentu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *