njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. mar. 2021

Zlatiborska gondola prešla na online prevoz putnika

ZLATIBOR, 17. mart 2021, (Njuz) – Dobra vest za sve koji su planirali narednog vikenda da odu na Zlatibor stiže od službe koja upravlja zlatiborskom gondolom, koja navodi da je prevoz putnika od danas prebačen na online režim.

– Danas smo pustili aplikaciju pomoću koje će svi putnici moći da se provozaju gondolom i u virtuelnoj realnosti uživaju u zlatiborskom okrugu. Pripremili smo izbor sunčanog, kišnog i snežnog vremena – izjavio je Mileta Gojković, upravnik javnog preduzeća “Gondola”.

On je istakao da će prvih mesec dana biti besplatna virtuelna vožnja, a da će se nakon mesec dana svaka virtuelna vožnja naplaćivati. Aplikacija “Zlatibor tur” je dostupna za sve korisnike Android, iOS i Huawei mobilnih uređaja. Putnici koji se zateknu uživo na gondoli, dobiće vaučere za besplatne online vožnje do kraja godine.

Kako saznajemo, iste mere će biti i na skijalištima, pa će većina ski staza preći u online režim obavljanja delatnosti. Zbog potencijalne preopterećenosti servera za spust na Kopaoniku, skijališta su apelovala na građane da imaju strpljenja i da se ponašaju odgovorno.

– Virtuelnog snega će biti tokom cele godine, tako da nema potrebe da se stvaraju gužve na našim serverima. Samo odgovornim ponašanjem možemo pobediti u ovom ratu sa Kovidom – poručuju iz Skijališta Srbije.
Uroš Bogdanović
  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Dva puta sam članak pažljivo pročitao i ,,ne mogu da razumem, kako da razumem” da se nigde ne spominje krizni štab niti njegove odluke u vezi sa ovim idejama. Ispada da u Srbiji krizni štab ni ne postoji, nego svako radi kako mu se ćefne!

  2. Pera kaže:

    Da li je cena karte niza ako se vozimo virtuelnom turom po kisi?

  3. voya montoya kaže:

    Ala je neko popasao travu…?? Vratice se ulozeno, bas kao rode u Banat…Saucesce FAMILIJI…Za najvise dve-tri vakcinalne sezone…!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *